Vodimo vas na čaroban koncert najljepših Disneyjevih klasika

Vodimo vas na čaroban koncert
najljepših Disneyjevih klasika

Ljepotica i zvijer

Ljepotica i zvijer

Koncert u Lisinskom: Čarobna glazba Walta Disneya

U petak, 13. travnja ne propustite večer glazbe i filmske čarolije na posljednjem koncertu ciklusa za koji se uvijek traži karta više! Kralj lavova, Mala sirena, Aladin, Ljepotica i zvijer… – u Off ciklusu očekuju vas najljepše stranice Disneyjevih klasika na velikome platnu dvorane Lisinski uz izvedbe uživo Zagrebačke filharmonije.

Uz vrhunske soliste Škole pjevanja Husar&Tomčić i uvijek sjajnu Zagrebačku filharmoniju isključite probleme, uključite glazbu i probudite ponovno dijete u sebi, a to možete učiniti u čak 2 termina – u 17:30 i 20:00 sati. Osigurajte na vrijeme ulaznice za posljednji koncert OFF ciklusa na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski ili na ulaznice.hr.

Dvoje sretnika i/ili sretnice mogu osvojiti po dvije ulaznice za koncert 13. travnbja u 17:30 sati pošaljete li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila ČAROBNA GLAZBA WALTA DISNEYA, do srijede, 11. travnja u 16 sati, kada ćemo objaviti sretne dobitnike i/ili dobitnice. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu, prijatelja ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Mislavu Staniću i Željki Frančić!

Kralj lavova

Kralj lavova

Disney

Učitati još
Zatvori