Retro koncert za subotu uvečer

Retro koncert za subotu uvečer

fotka Jimmy Stanić by Samir Cerić Kovačević

Legendarni Jimmy Stanić sa svojim Sexy Boysima dolazi ovu subotu u Sax u sklopu warm up koncerta za jubilarno 15. izdanje Tabor Film Festivala. Tom prilikom promovirat će se novi stage ‘Grešna Gorica Food&Jazz’ uz prigodne delicije za sve posjetitelje. Vrata kluba otvaraju se u 20h, početak koncerta je u 21h. Cijena karte u pretprodaji je 55 kuna i može se kupiti isključivo u Saxu, na dan će koštati 70 kuna ako ih ostane. Svi koji na ulazu kupe festivalsku ulaznicu za Tabor Film Festival po early bird cijeni od 165 kuna imat će besplatan upad na ovaj koncert.

Neuništivi šmeker starog kova Stjepan Jimmy Stanić i u 89. godini ne prestaje oduševljavati svojim koncertnim nastupima i nepresušnim šarmom, a preko šest desetljeća glazbene okrunjeno je nagradom Porin za životno djelo. Šlageri „Prolazi sve“, „Kobila Suzy“, „Dimnjačar“, „Prsluk pucam“, „Pokloni svoj mi foto“ bezvremenski su hitovi i dio opće kulture. Kuriozitet je i da je prvi spot snimio tek 2014. i to sasvim slučajno na foto snimanju za cover cd-a. Glazbenu pratnju mu u obliku Sexy Boysa čine provjereni glazbenici Mario Igrec na gitari, Mladen Baraković na basu i Đula Njikoš na klaviru.

Grešna Gorica Food&Jazz ove će godine imati premijerno izdanje i to će biti dislocirani stage Tabor Film Festivala jer će se program odvijati na lokaciji restorana i OPG-a Grešna gorica, udaljenom nekoliko minuta hoda od dvorca Veliki Tabor. Za sada objavljena imena su „Matija svira Arsena“ u izvedbi Matije Dedića i Oridano Gypsy Jazz Band, a organizatori uskoro najavljuju nova imena. Sve detalje nastupa možete saznati na Facebook stranici, dok o Tabor Film Festivalu možete saznati na službenoj stranici.

Sretnik ili sretnica osvojit će dvije karte za ovaj retro nastup – trebate samo poslati email sa svojim imenom i prezimenom do sutra ujutro u 9 sati na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila Jimmy Stanić.

Čestitamo Darku Radanoviću!

Foto: Screenshot, Samir Cerić Kovačević

Učitati još
Zatvori