Glazbene dive otvorile šestu sezonu Ženske priče

Glazbene dive otvorile šestu
sezonu Ženske priče

Marijana Perinić, Gabi Novak, Franka Batelić i Mia Dimšić

U klubu hrvatskih glazbenika SAX! , sinoć je otvorena šesta sezona zabavnog talk-showa „Ženska priča“, na kojem je komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila glazbene dive hrvatske estrade: Gabi Novak, Franku Batelić i Miu Dimšić. Sav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Svi željni zanimljivih i zabavnih tema, sinoć su uživali u prepunom klubu Sax! , za što su  zaslužne gošće večeri koje su bez imalo zadrške pričale o svojoj karijeri, putevima uspjeha, svim usponima i padovima te spremno odgovarale na brojna pitanja publike.

Gabi Novak, Franka Batelić, Mia Dimšić

U ugodnom dvosatnom razgovoru sa stand up komičarkom Marijanom Perinić, Gabi Novak je publici otkrila kako je nesuđena grafička dizajnerica koja nikada u životu nije imala afiniteta se početi baviti glazbom. Glazbena diva sa 18 osvojenih Porina, sljedeće godine obilježava 60 godina svoje karijere, a za svoje mlade kolegice ima samo riječi hvale „ Kada me pitaju je li na estradi bilo bolje sada ili prije , jedino što pametno mogu reći je da svako vrijeme nosi svoje. Svakako treba poštivati nove mlade generacije koje su beskrajno talentirane i čije vrijeme tek dolazi.“Gabi nam je otkrila kako je za Arsenova života kod njih u kući uvijek bilo dobrih tuluma, pjevanja i plesa do rane zore, uz pregršt smijeha i humora, a stalni im je gost bio Kemal Monteno. Našalila se zajedno sa publikom kako u cijeloj svojoj karijeri ima snimljen tek jedan spot , i to s Majom Vučić za pjesmu“ Za mene je sreća“, te je uz smijeh obećala kako će zasigurno snimiti barem tri u narednoj godini.

Franka Batelić, rokerica u duši, a pop diva na estradi, pričala je o svom odrastanju u Rapcu te o svom uspjehu na Showtimeu 2007 , kada se sasvim neplanirano s prijateljicom prijavila na show, zbog kojeg je u svojoj 15. godini lansirana u zvjezdano nebo. Bilo je zanimljivo slušati o plusevima i minusima reality showa u Hrvatskoj, uzdizanju na putu to prestižnog Eurosonga,  pjevanju za Beyonce, svim usponima i padovima na putu do uspjeha za što je zaslužan veliki talent te naporan i predan rad: „ Ja jednostavno ne znam mirovati, možda uspijem dan dva, a onda se u meni probudi radoholičarka koja mora nešto raditi…kada nemam puno angažmana oko posla, a trenutno imam jer snimam novi spot i završavam svoj prvi album, tada trčim, idem na treninge, šećem svog psa ili putujem na koncerte…“ – kaže ova mlada talentirana dama koju dijeli samo jedan ispit do diplome na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Ženska priča u šestoj sezoni

Malo koja pjevačica odiše tolikom skromnošću i jednostavnošću kao što je Mia Dimšić, iza čijeg uspjeha stoje mnogobrojne nagrade, između kojih i sedam osvojenih Porina. Nesuđena profesorica engleskog i njemačkog jezika koja je od malih nogu voljela pjevati, samo ne ispred publike, nije ni u snovima mogla sanjati da će njena autorska pjesma „ Život nije siv“ u tako kratkom vremenu postati jedan od najvećih hitova, koji trenutno broji preko 4,5 milijuna klikova na kanalu Youtube. Mia se zajedno sa Frankom, osvrnula na moć društvenih mreža koje svakako treba znati pametno koristiti i dozirati te ujedno najavila svoj koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog za 09.prosinca 2018 godine.

Ugodnoj atmosferi svakako je pridonijela i publika s mnogobrojnim pitanjima, a voditeljica Marijana Perinić je naglasila važnost redovnog pregleda dojke,  te apelirala na osvješćivanje žena kako upravo dolazak liječniku na vrijeme može spasiti život.

Glazbene dive su za sam kraj zajedno otpjevale „ Pamtim samo sretne dane“ uz ovacije publike. Bila je to još jedna uspješna Ženska priča, a nastavak očekujemo 16.listopada s nekim novim, zasigurno zanimljivim ženskim licima.

Učitati još
Zatvori