Gabi Novak, Bisera Veletanlić, Matija Dedić i Vasil Hadžimanov u Lisinskom

Gabi Novak, Bisera Veletanlić, Matija Dedić
i Vasil Hadžimanov u Lisinskom

Gabi Novak, Bisera Veletanlić, Matija Dedić i Vasil Hadžimanov u Lisinskom

Koncert četvero velikih glazbenih imena iz Zagreba i Beograda biti će održan u Velikoj dvorani “Lisinski” 5. studenoga u 20 sati. Apsolutna diva i jedna od najvećih pjevačica zabavne glazbe,šansone i jazza na ovim prostorima je Gabi Novak. Pobjednica je mnogih festivala, dobitnica Porina za životno djelo, pjevačica osebujnog glasa, načina interpretacije i stila kojeg njeguje godinama.

Uz nju na pozornici stajat će i slušat ćemo Biserku Veletanlić kojoj je ovaj povratak u Zagreb i nastup u Lisinskom posebno emotivan. Osim zabavne glazbe i šlagera, glazbenica jednako uspješno izvodi jazz i evergreene.

Matija Dedić i Vasil Hadžimanov dvojica su svjetski priznatih jazz pijanista i glazbenika koji potječu iz glazbenih obitelji Dedić i Novak te Hadžimanov i Veletanlić, s dugogodišnjim i uspješnim glazbenim karijerama u regiji i inozemstvu, bogatim diskografijama i mnoštvom nagrada.

U ovoj posebnoj večeri publika će uživati uz nezboravne melodije Arsena i Matije Dedića, Zafira i Vasila Hadžimanova, Kornelija Kovača, Kemala Montena, Đorđe Novkovića, Sanje Ilića i mnogih drugih. Biti će to pravi doživljaj – dvije generacije glazbenika, iz dvije obitelji, iz Zagreba i Beograda, na jednoj pozornici.

Ulaznice se mogu kupiti na Eventimu, Ulaznice.hr i dvorani blagajne Lisinski po popularnim cijenama.

Učitati još
Zatvori