Doživite disco atmosferu 70-ih

Doživite disco atmosferu 70-ih

24020_2_lg

THE REFLEX

Disco Lauba je već nakon prvog partija postala snažan, prepoznatljiv brand dobrih tuluma te je vratila disco u Zagreb i na taj način postala dio svjetskog trenda velikog povratka diska. Disco Lauba povezuje ekstravaganciju disco klubova 70-ih sa suvremenim house partyjima i te je u ovom trenutku postao jedan od najpopularnijih i najiščekivanijih partija u Zagrebu.

Druga po redu Disco Lauba, u subotu, 20.5. dovodi jednog od najtraženijih DJ-a današnjice – THE REFLEX.

_MG_5111

Fasciniran remiksevima od malih nogu, Nicolas Laugier, rodom Francuz s londonskom adresom, poznatiji kao The Reflex, inspiraciju uzima od prvog vala disco remiksera koristeći samo originalne zvukove s master snimki te udahnjuje novi život u soul, pop i disco klasike. No uz edite starih poznatih stvari, The Reflex aplicira svoju formulu i za suvremene stvari za Noel Gallaghera, The Kookse, Roy Ayersa, Simply Red, Nile Rodgersa I mnogih drugih.

Sada je došlo vrijeme da na drugoj Disco Laubi, čujemo baš njega i rasplešemo u dobrim disco ritmovima. Zagreb ponovno trese disco groznica, s novim originalnim zabavnim programom – Disco Lauba. Karte za drugu Disco Laubu mogu se kupiti na entrio.hr, a troje sretnika ili sretnice moći će osvojiti po dvije ulaznice za party mjeseca – samo se trebate do 14. svibnja u ponoć javiti na ifeellucky@journal.hr s imenom i prezimenom te u predmetu emaila navedite THE REFLEX.

Čestitamo Goranu Zrnčiću, Patriciji Herceg i Ivoni Lerga!

Učitati još
Zatvori