Destination ULTRA – doživite glazbeni festival na potpuno novi način

Destination ULTRA – doživite glazbeni
festival na potpuno novi način

destination-ultra-5

Zadivljujući ambijent, posjetitelji iz više od 140 zemalja svijeta i glazba elektroničke svjetske elite – magija zvana ULTRA Europe za nepuna tri mjeseca vraća se u Dalmaciju, a prije objave najnovijih glazbenih osvježenja i zvijezda koje će nastupiti na jednoj od osam festivalskih pozornica, organizatori predstavljaju ultimativni vodič za istinsku ljetnu avanturu. Destination ULTRA inovativni je koncept, potpuno jedinstven u svijetu, a u sedam dana, od 5. do 12. srpnja 2018. godine, predstavit će četiri čarobne lokacije, maestralnu produkciju i zvuk te će još jednom zasjesti na tron ljetne europske festivalske scene.

RESISTANCE Opening Party

A priča zvana Destination ULTRA ili Europe’s Premier Destination Music Festival, kako svjetski mediji vole nazivati hrvatsko izdanje festivala, započinje 5. srpnja RESISTANCE Opening Partyjem u klubu Giraffe Palm Beach House, nakon čega kreće pravo glazbeno hodočašće na Poljud uz najzvjezdanija imena s popisa elektroničke glazbe. The Chaismokers, Marshmello i Eric Prydz nova su ovogodišnja pojačanja, a za centralni dio festivala sprema se još puno dobrih iznenađenja. Nakon trodnevnog mega spektakla na splitskom stadionu Destination ULTRA kreće na putovanje prema hrvatskim otocima koji iz godine u godinu privlače sve više Ultranauta.

destination-ultra-1

Brač Regatta

Prva stanica je Brač gdje se 9. srpnja održava Brač Regatta. Organizatori još uvijek ne žele otkriti imena izvođača ovog posebnog partyja, no poznato je mjesto održavanja – 585 Club. Iako je otvoren tek prošle godine, našao se na stranicama regionalnih i svjetskih magazina kao jedan od najbolje uređenih klubova Mediterana na otvorenom. Spoj prirode i vrhunske glazbe rezultirao je mjestom pozitivne energije i dobrih vibracija koje su prepoznali svjetski party znalci, a u ljetnoj sezoni 2018., koju otvara party Brač Regatta, ugostit će neka od najtraženijih imena elektroničke glazbe kao što su Black Coffee, Pete Tong, Terry Francis, Mahmut Orhan, Toolroom, Shapeshifters te brojni drugi.

destination-ultra-6

ULTRA Beach

Već se idućeg jutra kreće prema Hvaru, otoku koji će i ove godine ugostiti najekskluzivniji, najatraktivniji i najposjećeniji dnevni “pool party“ ULTRA Beach u Amfora Hvar Grand Beach Resortu. U iznimnom ambijentu i luksuznoj atmosferi, vrhunskoj produkciji te zaraznoj plesnoj energiji, uživat će samo 5000 najbržih sretnika, uz glazbu Feddea Le Granda, Nickyja Romera i Olivera Heldensa, britanske zvijezde Jonasa Bluea te DJ-a San Hola. Ove će godine program započeti nešto ranije, već u 13 sati, a završiti uz jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu s pogledom na Paklene otoke. Tamo će se zabava i nastaviti jer sve posjetitelje u klubu Carpe Diem Beach očekuje još puno dobre glazbe uz program RESISTANCE After Beach Party.

destination-ultra-4

RESISTANCE Closing Party

Ono najposebnije, a po mnogima i najbolje, organizatori su sačuvali za kraj! Netaknuta priroda, bajkovite plaže, kristalno čisto more i plesna arena stara 200 godina – doživljaj koji se ne zaboravlja. Riječ je o završnoj stanici sedmodnevne ULTRA Europe pustolovine, o intimnom RESISTANCE Closing Partyju na Visu za samo 1000 odabranih koji se održava 11. srpnja u tvrđavi Fort George, poznatoj pod imenom Fortica. Tko će nastupiti na Visu još nije poznato, ali kako je riječ o jednom od najtraženijih partyja, vjerujemo da će i ove godine biti rasprodan danima unaprijed. Upravo će tamo, uz prve zrake sunca, završiti šesto izdanje festivala i još jedno destinacijsko i glazbeno putovanje koje će ostati u sjećanju tisućama njegovih obožavatelja iz cijelog svijeta.

destination-ultra-3

Za sve one koji žele iskusiti pravo Destination ULTRA iskustvo organizatori su pripremili posebne Destination ulaznice koje osiguravaju ulaz na sve ovogodišnje programe, a mogu se mogu kupiti na službenoj web stranici. Ulaznice za splitski dio festivala još se uvijek mogu kupiti po cijeni od samo 899 kuna uz koje na poklon stižu i posebne ULTRA hudice i to na svim prodajnim mjestima Tisak Media, a ulaznice se mogu kupiti u sustavu Ticketshopa. Za rezervacije VIP stolova potrebno se obratiti na mail vip@ultraeurope.com. Sve informacije o festivalu ULTRA Europe mogu se pronaći na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu. Informacije o događanjima ULTRA Worldwide možete pronaći na www.umfworldwide.com, a o programu RESISTANCE na www.resistancemusic.com.

Domaće slušatelje svake nedjelje očekuje još jedna glazbena poslastica. Najjači i najbolji festivalski hitovi izvođača koji će ovo ljeto raspaliti atmosferu na poljudskoj ljepotici spremni su samo na radiju Enter Zagreb, nedjeljom od 19 do 21 sati, kada se emitira specijalni radio program ULTRA MUSIC FESTIVAL Radio Show. Jedna od najslušanijih i najpopularnijih svjetskih radijskih emisija elektroničke glazbe odlična je uvertira za sve ono što nas uskoro očekuje u Splitu, a dostupna je na 97 ili 99 MHz, putem livestreama na webu ili preko aplikacije Enter ZG.

destination-ultra-2

DESTINATION ULTRA 2018

5. srpnja – RESISTANCE Opening Party / Giraffe Palm Beach House, Split

6.-8. srpnja – ULTRA Europe / stadion Poljud, Split

9. srpnja – Brač Regatta / 585 Club, Zlatni rat, Bol, Brač

10. srpnja – ULTRA Beach Hvar / Amfora Hvar Grand Beach Resort, Hvar

10. srpnja – RESISTANCE after party/ klub Carpe Diem Beach, Hvar

11. srpnja – RESISTANCE Vis / Fort George, Vis

Učitati još
Zatvori