Novi singl i videospot Borisa Štoka

Novi singl i videospot Borisa Štoka

Boris Štok – Dodiri

Nakon EP izdanja “Puls”, Boris Štok ove se jeseni vraća s novim singlom i videospotom koji najavljuju skori izlazak prvog dugosvirajućeg albuma u samostalnoj karijeri. Novi singl je pjesma “Dodiri” za koju je Štok napisao tekst, dok glazbu supotpisuje s Darkom Terlevićem.

Pjesma, podjednako na tragu zvuka 80-ih i moderne plesne elektronike nosi prepoznatljiv Štokov glazbeni pečat evoluiran u odnosu na radove u grupi Quasarr.

Odličan videospot za nastao je u režiji i po scenariju Jasne Nanut, koja je dosad radila spotove za eminentne domaće izvođače poput Bolesne braće, Nereda & Stoke i Songkillerse. U spotu se pojavljuje model Andrea Lovrić, Novo lice Elle Style Awardsa, a snimanje je obavljeno u noćnim satima na nekoliko zagrebačkih lokacija. Materijal je montirao jedan od najcijenjenijih hrvatskih montažera, Vladimir Gojun.

Riječ je o modernom, dinamičnom i produkcijski atraktivnom spotu koji estetikom i senzibilitetom prati plesni elektro-pop novog Štokovog singla.

U nakladi Aquarius Recordsa Boris Štok objavljuje dugoočekivani debitantski album “Ispod kože”, koji će svoju koncertnu promociju doživjeti 26.10. u Tvornici kulture. Borisu će se na koncertu pridružiti i gosti – Josipa Lisac i grupa Chui. Ulaznice po cijeni od 45 kn već se nalaze u prodaji. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na eventim.hr.

Učitati još
Zatvori