1 veliki party u 3 kluba na Impulse festivalu

1 veliki party u 3 kluba na
Impulse festivalu

Babilonska

Nakon kratke pauze, ovog se proljeća u sklopu šestog izdanja Impulse festivala u petak, 5. travnja vraćamo Trigonu, autorskom konceptu partyja aranžiranom u harmoničan riječki izlazak u tri slijeda. Trigon party nudi punih osam sati zabave spajajući žanrove, klubove i publike. Klubovi Nemo, Tunel i Život ocrtavaju glazbenu putanju udaljenu nekoliko minuta šetnje uz simultane dj setove Babilonske, Palome Yves i Tea Fantazije.

  • Babilonska (ZEZ festival, Subtilno)

Babilonska ćuli uši prema čudnovatim jazzerima, hip hopu i rifovlju iz najdubljeg grotla pakla. Time se bavi na frekvenciji Radio Studenta i u KSET-u, gdje organizira ZEZ Festival. S ekipom je pokrenula Subtilno, klupsku večer za ljubitelje bržih bass ritmova. Za Trigon krčka čarobni napitak od bunike i živahnih beatova iz sfere cluba i breaksa, uvijek poslužen s daškom etna. Babilonska je također znana kao Nina Maštruko, osnivačica ZEZ festivala.Više na: https://soundcloud.com/wingsforshtuka-1

Paloma Yves

  • Paloma Yves (Velvet festival, KLFM) & gosti
    Paloma slovi za poznavatelja svakakve glazbe iz svih zabačenih dijelova svijeta. Njegov rad i alter-ego je sinteza misticizma, opasnosti i užitka; izdvojena individua duboko unutar distopijske diskoteke. Odrastao je na kompilacijama ljubavnih pjesama i kompleksnoj glazbi, a puštanje glazbe gleda kroz prizmu ljubavi, poštovanja prema pjesmi i odabira u suradnji s publikom.

Više na: www.mixcloud.com/palomay

  • Teo Fantazija
    Jedan od onih kojem su svi zavidni zbog kolekcije ploča i znanja o glazbi i glazbenoj povijesti. Novootvoreni Nemo će goriti od muzičkih sjećanja bez recepata i pravila.
  • Ulaz se naplaćuje samo u klubu Život i iznosi 20 kuna.

Podsjetimo, šesto izdanje klupskog Impulse festivala u Rijeci traje od 4. 4. do 13. 4. 2019., i kao u dosadašnjih pet izdanja, glazba će biti posvuda. Impulse organiziraju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci. Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka – Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci, Zaklada Kultura nova i HDS-ZAMP.

Teo Fantazija

Učitati još
Zatvori