FKA twigs, Lana Del Rey i Sia donose
glazbena iznenađenja

Ovaj tjedan bio je prilično uzbudljiv u glazbenom svijetu. Trenutno tri najutjecajnije svjetske glazbenice FKA twigs, Sia i Lana Del Rey pripremile su prave glazbene poslastice za svoje obožavatelje i glazbenu publiku. FKA twigs nas je sve iznenadila svojom epskom live obradom Sijinog hita ‘Elastic Heart’ gostujući jučer u BBC Radio 1 Live Lounge emisiji.

fka twigs post

Njezinu boženstvenu interpretaciju hita te ostatak njezinog gostovanja i intervjua u emisiji možete poslušati ovdje, gostovanje počinje na oznaci drugog sata.

Novi album Lane Del Rey, Honeymoon, bit će dostupan kroz manje od dva tjedna. No, dok ga nestrpljivo iščekujemo Lana nas je počastila glazbenim video isječkom na kojemu možemo vidjeti dijelove dviju neobjavljenih pjesama – ‘Freaks’ i ‘Music to Watch Boys To’.

lana del rey post

U srijedu, 9. rujna, objavljeno je da će cijela verzija ‘Music to Watch Boys To’ biti premijerno prikazana na radijskoj emisiji Apple Music’s Beats 1. Do tada, pogledajte video isječak.

Sia je otkrila prve detalje svog novog albuma – prvi singl ‘Alive’ originalno je napisan zajedno s i za Adele, no Adele je u zadnji tren odustala od njega. Album ‘This Is Acting’ kolekcija je pjesama koje su originalno napisane za druge izvođače, Christinu Aguileru, Rihannu, Beyonce, Britney Spears itd., no odbijene su iz raznih razloga. Sia ih je odlučila sama objaviti sve zajedno.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori