Nova filmska uloga Care Delevingne

Nova filmska uloga Care Delevingne

Obožavan i hvaljen pisac John Green, koji je osvojio srca cijeloga svijeta najprije romanom, a prošle godine i ekranizacijom svoje prelijepe ljubavne priče u filmu Krive su zvijezde, ovoga ljeta na velikim platnima preds­tavlja novi bestseller Gradovi na papiru. Jake Schreier režirao je film Gradovi na papiru, dok ćemo u njemu gledati Nata Wolffa kao Quentina i Caru Delevingne kao njegovu tajanstvenu susjedu Margo koja toliko voli tajne da je i sama postala jedna.

gradovi od papira

Naime, nakon što svog prijatelja povede na cjelonoćnu avanturu po gradu ona iznenada nes­taje ostavljajući mu niz tragova koje mora dešifrirati. Slijedeći ih, Quentin će morati pronaći značenje pravog prijateljstva, ali i prave ljubavi.

gradovi od papira 4

O filmu Gradovi na papiru koji je upravo dobio prvi trailer John Gre­en je rekao: “To je prava priča o prijateljstvu i različitim vrstama ljubavi, ne samo onoj romantičnoj, nego i o ljubavi među prijateljima te o tome kako je teško shvatiti da su drugi ljudi samo ljudi, komplicirani kao što smo i mi sami.”

Zanimljivo je da je Cara Delevingne velika obožavateljica njegovih knjiga te da je bila oduševljena kada je saznala da je prošla na audiciji. “Mislila sam da neću dobiti ulogu. To je uloga iz mojih snova.” – rekla je jednom prilikom. Film na velike ekrane dolazi u srpanj, a sada imamo priliku vidjeti trailer i svestranu, sveprisutnu pixie djevojku Caru Delevingne.

Učitati još
Zatvori