Film koji ćemo gledati na Majčin dan

Film koji ćemo gledati na Majčin dan

MD_18352.CR2

U najnovijem hollywoodskom kino hitu koji 05. svibnja stiže u CineStar kina, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis i Britt Robertson nastupaju u povezanim pričama o ženama kojima je zajedničko jedno – majke. Majke koje će tek roditi, samohrane majke, maćehe, homoseksualne majke, napuštene i izgubljene majke – ovaj emocionalni film odaje počast svim majkama.

Tijekom tjedna prije tog jednog dana u godini kad se slave majke, životi grupe snažnih i nesavršenih žena pune ljubavi, od razvedene majke koja se mora nositi s novom maćehom svoje djece do mlade mame koja traži svoju biološku majku, služit će kao osjećajan i humorističan podsjetnik da je svaka majka heroj na svoj način. Dok se približava njihov dan, svaka od njih će dokazati snagu majčinske ljubavi u slatkoj, pametnoj, drskoj i seksi proslavi.

MD_10159.CR2

Poput mnogih hvaljenih Marshallovih filmova i televizijskih serija, Majčin dan je pun neočekivanih obrata, popraćenih njegovim karakterističnim optimističnim humorom. Ne postoji bolji način za proslavu Majčinog dana! Izvedite svoje prijateljice, djevojke, žene, majke ili osobe koje volite u najbliže CineStar kino i užvajte u ovoj emotivnoj filmskoj priči. ‘Majčin dan’ je treća komedija iz serije filmova ‘Valentine’s Day’ i ‘New Year’s Eve’, koja vam donosi smijeh, suze i filmske mega zvijezde. Film stiže u sva CineStar kina od četvrtka 05. svibnja, a sve informacije o kartama i rasporedu projekcija saznajte ovdje.

MD_19026.CR2

MD-06381.CR2

 

Učitati još
Zatvori