Vodimo vas na hit predstavu s Bojanom Gregorić Vejzović i Draženom Čučekom

Vodimo vas na hit predstavu s Bojanom Gregorić
Vejzović i Draženom Čučekom

untitled-9

Dvoje

Tatar EXIT je u veljači na kazališnu scenu donio komad Dvoje jednog od najznačajnijih britanskih pisaca današnjice, Jima Cartwrighta, i to na novoj lokaciji; u Studiju EXIT. Teatar EXIT otvorio je komornu scenu u Gundulićevoj 37/1 pod nazivom Studio EXIT koja prima svega 48 gledatelja što ju trenutno čini najmanjom kazališnom scenom u Zagrebu, a premijera predstave Dvoje samo je početak jedne nove kazališne avanture Teatra EXIT. Režuju predstave potpisuje Matko Raguž, dok glavne uloge igraju Bojana Gregorić Vejzović i Dražen Čuček.

Od onda predstava ne prestaje oduševljavati publiku, a kako su se na pozornici snašli Bojana Gregurić Vejzović i Dražen Čuček možete pročitati ovdje.

untitled-4

Dvoje je priča o životu. Ili, bolje, priča iz života. Isječci iz života. Nekad veseli, a nekad tužni. Kao što život i jest. Kazalište je mjesto susreta nas koji se u životu uglavnom bavimo sobom ne primjećujući previše oko sebe, mjesto gdje nas upaljeni reflektori podsjete na one koji tako često ostanu na marginama naše pažnje. Dvoje je kazališna avantura dvoje vrsnih glumaca i njihovih 14 uloga utopljenih u žamor café- barova, zvuk džuboksa, dim cigareta, a sve uz zavodljivi zvuk saksofona.

Za predstavu se cijelo vrijeme traži karta više, a ovog puta sretnik ili sretnica moći će osvojiti po dvije ulaznice za izvedbu 18. prosinca pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila DVOJE, do 18. prosinca u 16 sati kada ćemo objaviti sretnika ili sretnicu. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Sandri Viljevac!

untitled-2

Učitati još
Zatvori