1 film i 3 nove serije na Netflixu koje ćete odbingeati u veljači

1 film i 3 nove serije na Netflixu koje
ćete odbingeati u veljači

Nakon danas, pred vama je još jedan vikend u veljači što je idealna prilika za jedno dobro bingeanje mjeseca. Nordic noir krimi serija, SF i crnohumorna drama u pratnji sportskog filma odličan su izbor za vikend gledanje u dahu!

Sorjonen / Border Town

Već neko vrijeme nismo pogledali dobru nordic noir seriju. Border Town je odličan naslov s kojime ćemo tu nepravdu ispraviti. Finski  pomalo luckasti detektiv pokušava riješiti zločin i pritom održati svoju obitelj na okupu. Isprobani recept kombinacije kriminalističkog žanra s primjesima obiteljske drame ovdje funkcionira odlično. kao bismo seriju morali usporediti s nekom drugom kriminalističkom, svakako bismo povukli poveznice sa serijalima o najpoznatijem detektivu na svijetu – Sherlockom Homesom.

Russian Doll

Russian Doll je nova serija na Netflixu o kojoj smo već i pisali, no zbog svoje popularnosti svakako zaslužuje da ju uvrstimo u našu preporuku novih serija koje ćete pogledati u dahu! Više o njoj možete saznati ovdje.

The Umbrella Academy

Uzbudljiva nova Netflixova serija koja dolazi u veljači 2019. Serija je bazirana na istoimenom stripu koji donosi priču iz jednog drugog svemira. 43 novorođenčadi se nenadano rodi i sedam njih usvoji vanzemaljac Sir Reginald Hargreaves poznatiji kao Monocle. On stvara Umbrella Academy, dom za usvojenu djecu kako bi ih trenirao za spašavanje svijeta. Kako odrastaju djeca se vremenom udaljuju. Nakon mnogo godina opet se spajaju kako bi riješili sumnjivu iznenadnu smrt svog oca.

High Flying Bird

Steven Soderbergh, najmlađi dobitnik Zlatne palme, režiser koji često i kontira i snima svoje filmove (pod druga dva pseudonima) te filmaš koji nam je dao filmove Seks, laži i videovrpce, Daleko od očiju, Erin Brockovich, Traffic, Oceanovih jedanaest te nastavke dvanaest i trinaest, dolazi na Netflix svojim novim uratkom – High Flying Bird.

Zachary Quinto, André Holland, Zazie Beetz, Kyle MacLachlan i Caleb McLaughlin glume u ovoj sportskoj drami koja će pobuditi interes i gledatelja kojima sport nije primaran interes. Film prati priču o sportskom agentu koji svojeg mladog, neiskusnog klijenta sportaša ubaci u kontroverznu poslovnu priliku tijekom tzv. lockouta. Zanimljiv, napet i uzbudljiv film. I odmah je dostupan za gledanje na Netflixu.

Učitati još
Zatvori