Premijera filma “Zvijezda je rođena” okupila brojne poznate u Kaptol Boutique Cinema

Premijera filma “Zvijezda je rođena” okupila brojne poznate u Kaptol Boutique Cinema

Sinoć je u najšarmantnijem kinu u Hrvatskoj – Kaptol Boutique Cinema održana još jedna Trés Chic premijera. Ovog puta ulaznica više tražila se za jedan od najiščekivanijih filmova godine – ‘Zvijezda je rođena’, gdje su sve dvorane Kaptol Boutique Cinema bile dupkom ispunjene. Zvijezda večeri bila je Maja Šuput koja je sa svojim Majushka mikrofonom potaknula mnoge da pjevaju i da ne odustaju od svojih snova. Što je jedna od okosnica ove fantastične ljubavne priče o kojoj danima izvještavaju svi svjetski mediji. Premijeru filma nisu propustili ni: direktorica CineStara i članica Uprave – Jadranka Islamović, Ana Radišić, Mirjana Mikulec, Marija Borić, Zvončica Vučković, Lara Antić, Nenad Tatarinov, Marko Grubnić, Dalibor Petko, Antonija Šola te mnogi drugi.

Ana Radišić

Jedan od najiščekivanijih filmova godine oduševio je sve prisutne

‘Zvijezda je rođena’ s Bradley Cooperom i Lady Gagom u glavnim ulogama, film je koji govori o bezvremenskoj prirodi ljudskih osjećaja. To je ljubavna priča s kojom se svi mogu poistovjetiti  – ljubav, gubitak ljubavi, vrhunac ljubavi. Zbog ljubavi i glazbe se osjećamo živi. Originalna glazba naglašava svaku emociju u filmu, a intimni objektiv pod redateljskom palicom Bradleya Coopera bilježi svaki pogled i svaki dodir.  Cooper i Gaga u filmu spajaju svoje talente kako bi opisali sirovu i strastvenu priču o dvije umjetničke duše koje se udružuju na pozornici i u životu. Njihovo putovanje je kompleksno s lijepim i bolnim fazama odnosa koji se bori za opstanak.

Mirjana Mikulec

Film obiluje fantastičnom originalnom glazbom koju je pisao sam Cooper, a sve su pjesme u filmu snimane uživo. Sjajna naslovna pjesma ‘Shallow’, koju zajedno izvode Lady Gaga i Bradley Cooper, apsolutni je hit na svjetskim top ljestvicama sa preko 7 milijuna YouTube pregleda u samo par dana od kada je objavljena.  Kako bi publici približili kako je fantastično biti jedan od najpopularnijih glazbenika na svijetu i nastupati u dvoranama diljem svijeta pred tisućama obožavatelja, film je sniman na kultnim lokacijama kao što su Greek Theatre, Forum i Shrine Auditorium u Los Angelesu te na pozornicama glazbenih festivala Coachella i Stagecoach.

Zvončica Vučković

Partneri Très Chica u Zagrebu su bili Stella Artois, Bruschette Maretti, Calvin Klein, Collistar,  Zoe Leggings, Polleo sport i Majushka. Zašto je film ‘Zvijezda je rođena’ oduševio publiku i kritiku diljem svijeta možete otkriti u svim CineStar kinima od četvrtka 04. listopada. Svoje kinoulaznice možete kupiti na blagajnama i online na: https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/zvijezda-je-rodjena/5713/20181001.

Dalibor Petko

Alis Marić

Antonia Šola

Maša Zibar

Ana Zibar

Marija Borić

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori