Open Air Cinema Powered By Cinestar otvorio 11. Weekend Media Festival

Open Air Cinema Powered By Cinestar
otvorio 11. Weekend Media Festival

Započeo je 11. Weekend Media Festival, koji okuplja vodeće ljude i stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu, a kraj prvog dana začinjen je pravom filmskom poslasticom. Weekend Media Festival predstavlja mjesto okupljanja poketača u poslovnoj industriji, ali i nove vizionare i pojedince usmjerene budućnosti što se podudara s filozofijom i poslovanjem CineStara, kao najvećeg kinoprikazivača u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe.

Open Air Cinema powered by CineStar

Sinoć je po prvi puta na Weekend Media Festivalu održan ‘Open Air Cinema powered by CineStar’. U kinu pod zvijezdama okruženom borovinom, uz prigušeno svjetlo svijeća, zabavili su se mnogobrojni gosti uz hrvatsku premijeru filma ‘Pepermint’ s Jennifer Garner u glavnoj ulozi.

CineStar kina već punih 15 godina ‘stvaraju’ emocije koje ostaju u sjećanju. Emocije koje vežemo uz dobru zabavu, prijateljstva i obiteljska druženja uz film. U to su se sinoć uvjerili i mnogobrojni sudionici ovogodišnjeg Weekend Media Festivala koji su uz slasne kokice uživali u ovom idiličnom kinu pod zvijezdama.

Film Pepermint pod zvijezdama

Sinoćnje kino pod zvijezdama, bila je najava prvog CineStar kina u Istri, koje će biti otvoreno u Puli u sklopu shopping centra Max City, čije se otvorenje planira do kraja ove godine. Simbolično 15. CineStar kino u Hrvatskoj otvara se u Puli, kao CineStarov poklon Istrijanima za 15. godina CineStara u Hrvatskoj.

Film ‘Pepermint’ u distribuciji Blitza, adrenalinom je nabijen triler koji će vas prikovati za kino sjedala i držati napetim do samoga kraja. Redatelj filma je publici već poznati, Pierre Morel koji je već oduševio s filmom ’96 sati’ (‘Taken’). Film u svim CineStar kinima možete pogledati od 27. rujna.

Foto: Marko Lopac i Promo

Učitati još
Zatvori