Još novih TV serija koje ćemo gledati u veljači

Još novih TV serija koje ćemo
gledati u veljači

Još tv serija…

Ova veljača ima samo 28 dana, a novih serija više nego ikada! Osim već najavljenih, donosimo njih još pet kako slučajno ne biste ostali s viškom slobodnog vremena! Šalu na stranu, niti sami ne znamo od kuda bismo krenuli pa smo zaključili da je najbolje – kronološki. Počnite mjesec s Chrisom Pineom, a završite ga s dobrim skandinavskim krimićem. Stvarno ne znamo može li biti bolje.

I Am The Night

5. veljače na tv dolazi ova napeta serija. Inspiriran istinitim događajima, „Ja sam noć“ uzbudljiva je priča o Fauni Hodel (India Eisley), tinejdžerici koja je dana na posvajanje nakon rođenja i koja odrasta u predgrađu Rena u Nevadi. Fauna se manje-više pomirila s tajnom svog podrijetla sve dok jednoga dana ne otkrije nešto što će je natjerati da u sve posumnja. Dok Fauna počinje istraživati tajne svoje prošlosti, upoznaje propalog izvjestitelja (Chris Pine) progonjenog slučajem koji ga je upropastio. Zajedno slijede zlokobni trag koji se sve više približava zloglasnom ginekologu iz Los Angelesa, dr. Georgeu Hodelu (Jefferson Mays), čovjeku umiješanom u najmračniji holivudski razvrat, a možda i najzloglasniji neriješeni zločin.

I Am The Night

I Am The Night

I Am The Night

Counterpart

U Uredu razmjene, oni koji imaju dovoljno visok pristup, štite prijelaz u paralelnu dimenziju koja nije mnogo različita od naše. A ako je njihov svijet poput našeg, tko smo mi ondje? Jesmo li bolji? Drukčiji? U drugoj sezoni nalazimo Howarda (J. K. Simmons) i njegova dvojnika kako proživljavaju upravo ta pitanja. Prijelaz je zatvoren te su obojica nasukani u svijetu onog drugog i moraju se prilagoditi kako bi preživjeli. Howard Prime preuzima život svog dvojnika: ide na njegov posao, živi u njegovu domu… s njegovom ženom. Howard Alpha zaključan je u tajanstvenoj crnoj lokaciji zvanoj Jeka, odsječen od svih koje poznaje. Kako hladni rat eskalira između svjetova i produbljuje nestabilnu podjelu, obojica muškaraca postaju sve sličniji svome dvojniku. Nova sezona je dostupna za gledanje od 8. veljače.

https://www.youtube.com/watch?v=UlOO2SwQ-os

Counterpart

Counterpart

Luther

Nova sezona Luthera dolazi na tv 20. veljače. Kada londonske sjene izrode novu noćnu moru, glavni inspektor John Luther (Idris Elba) mora se ponovo suočiti s dubinama ljudske poremećenosti. Dok niz monstruoznih ubojstava postaje sve smioniji, Luther i novakinja detektivka narednica Catherine Halliday zbunjeni su klupkom tragova i obmana naizgled osmišljenih da zaštite neizreciv užas. Ali dok ga slučaj dovodi bliže nego ikad prirodi istinskog zla, nevoljki Luther mora se suočiti s duhovima svoje prošlosti. Vraćajući se na vatrenu liniju, mora odabrati koga će zaštititi… A koga žrtvovati. Bez obzira na njegov sljedeći potez, to će imati razorne posljedice za one oko njega – i zauvijek promijeniti Johna Luthera.

Luther

Luther

Greyzone

25. veljače na tv dolazi triler kriminalistička serija Greyzone. Serija prati Victoriju, stručnjakinju za dronove. U pokušaju izvedbe terorističkog napada u Švedskoj nju otmu kao taokinju te priča počne pratiti i sigurnosnu policiju te kako agentica Eva i njezini suradnici pokušavaju riješiti zamršen slučaj. Bit će zanimljivo gledati još jednu skandinavsku krimi seriju, i to iz dvije perspektive – Victorijina i Evine.

https://www.youtube.com/watch?v=yvMkpU1CgR8&t=11s

Učitati još
Zatvori