Nove tri super serije i jedan film koji dolaze u veljači

Nove tri super serije i jedan film
koji dolaze u veljači

Brexit

Veljača 2019. donosi super televizijski program – od svega trenutno ponuđenog izdvojili smo film s Benedictom Cumberbatchom i tri serije koje će vas okupirati cijelu veljaču, a i dulje!

BREXIT

Benedict Cumberbatch glumi glavnu ulogu u pravodobnoj i uvjerljivoj zakulisnoj drami o referendumskoj kampanji Brexitu. Film prati kampanju iz perspektive uglavnom nepoznatih stratega iz tabora za ostanak i za odlazak. Premijera serije je 3. veljače.

JA SAM NOĆ

Fauna Hodel tinejdžerica je koja je dana na posvajanje nakon rođenja. Dok počinje otkrivati tajne svoje prošlosti, slijedi zlokoban trag koji se sve više približava holivudskom ginekologu umiješanom u legendarno ubojstvo Crne Dalije. Premijera serije je 5. veljače.

DVOJNIK II

Howard Silk zaposlenik je UN-ove špijunske agencije u Berlinu. Kad otkrije da njegova organizacija čuva tajnu o prelasku u paralelnu dimenziju, naći će se u mračnom svijetu intriga, opasnosti i izdaje. Premijera serije je 8. veljače.

https://www.youtube.com/watch?v=UlOO2SwQ-os

ŠKOLA ZA UBOJICE

Smještena u mračni svijet stripova u kontekstu supkulture kasnih 80-ih, Škola za ubojice slijedi razočaranog tinejdžera upisanog u znamenitu privatnu školu, kamo najveće svjetske kriminalne obitelji šalju novu generaciju ubojica. Premijera serije je 19. veljače.

https://www.youtube.com/watch?v=ktVKG1mTmGk

Učitati još
Zatvori