Još novih serija u listopadu na koje ćete se ‘zakačiti’

Još novih serija u listopadu na koje
ćete se ‘zakačiti’

Condor

U listopadu dolazi još TV serija, a ove tri će svakako zainteresirati sve ljubitelje akcije, napetosti, špijunske neizvjesnosti te trilera. Serija Condor donosi špijunsku radnju sa slavnom američkom glumačkom postavom koju predvodi Mira Sorvino i William Hurt, dok ćemo u seriji Next of Kin gledati Archie Panjabi koja se proslavila ulogom detektivke u seriji The Good Wife.

Condor

Serija koja se temelji na romanu “Šest dana Kondora” Jamesa Gradyja prati mladog analitičara CIA-e (Max Irons) koji nailazi na briljantan, ali ujedno i zastrašujući plan svojih kolega koji bi mogao ubiti milijune ljudi. Kako njegovi kolege postaju žrtve atentatora, on će se morati sam suočiti s opasnim elementima vojne industrije. Glavne uloge tumače, uz spomenutog Maxa Ironsa,  Mira Sorvino, William Hurt, Bob Balaban, Brendan Fraser i Leem Lubany. Serija je na premijerni prikazivanjima pobrala odlične kritike, a za sve one koji se ‘zakače’ na nju, odlična je vijest da je već u planu druga sezona 2019. godine.

Condor

Next of Kin

Istog dana kada se dogodio teroristički napad u Londonu, liječnica Mona Harcourt sazna da je njezin brat Kareem otet na povratku u Veliku Britaniju iz humanitarne klinike u kojoj je radio u Lahoreu. Užas koji ona i njezina obitelj proživljavaju postaje većim kada se uključi policijska antiteroristička jedinica koju zanima Kareemov sin Danny kojeg nitko nije vidio na fakultetu već šest tjedana.

Todo Por El Juego

Odlična sportska drama kojoj će malotko odoljeti. Intrige, neizvjesnost, korupcija i mnogo akcije koja prati svijet španjolskog nogometa. Serija je temeljena na knjizi predsjednika španjolske La Lige Javiera Tebasa. Ova serija, no i prethodne dvije, dolaze tijekom listopada na Pickbox.

Učitati još
Zatvori