Ovo će biti zanimljivo – mračni triler s Matthewom McConaugheyem i Anne Hathaway

Ovo će biti zanimljivo – mračni triler s Matthewom McConaugheyem i Anne Hathaway

Posljednji put kad smo vidjeli Matthewa McConaugheya i Anne Hathaway zajedno u filmu, bio je to Interstellar. Ove godine čeka nas sasvim drugačija priča i po svemu sudeći, puno napetija. Od režisera Stevena Knighta čiji misteriozni triler, nastavak Millennium franšize, isto uskoro očekujemo, stiže klasično napeta priča kakve se više ne viđaju tako često.

Serenity

Baker Dill, kojeg glumi Matthew McConaughey je kapetan ribarskog broda koji za život zarađuje organizirajući ture oko tropskog otoka Plymouth Island na kojem i živi. No život će mu se u potpunosti okrenuti naopačke kad se u njega vrati bivša žena – Karen (Anne Hathaway), i to s vrlo neobičnim zahtjevom. Karen ga moli da ju zajedno sa sinom spasi od njenog novog muža, nasilnika, i to tako da ga povede sa sobom na brod i baci morskim psima.

I tu kreće košmar koji je vjerno prikazan u traileru tako da zbuni i samog gledatelja, Bakerova najveća noćna mora u kojoj će se pokazati da stvarnost možda nije onakva kakvom se čini. Premijera filma Serenity zakazana je za listopad ove godine, a u međuvremenu pogledajte trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=SbrOMrjhyvI

Foto: Serenity

Učitati još
Zatvori