Vodimo vas na nagrađivanu predstavu Ivice Boban u Teatar EXIT

Vodimo vas na nagrađivanu predstavu
Ivice Boban u Teatar EXIT

U srijedu 6. ožujka u 20h u Teatru EXIT (Ilica 208) održat će se premijera obnovljene predstave Nevjerojatan događaj u režiji Ivice Boban. Ova nagrađivana predstava svoju je premijeru imala u Kazalištu KNAP 12. prosinca 2014. godine, a od 6. ožujka 2019. postat će dio repertoara Teatra EXIT.

Ivica Boban: Nevjerojatan događaj

U virtuoznoj kazališnoj i glumačkoj igri, punoj kalamburičnih zapleta u stilu suvremene komedije dell’ arte četvero mladih glumaca – Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić i Erna Rudnički  transformirat će se pred vama snagom svog talenta i zavidnom vještinom u više od dvadesetak likova koji su se jednog dana našli u vrtlogu nevjerojatno turbulentnog događaja u vašem gradu.

Saznat ćete kak  jedan taksist baš tog dana ni imal sreće… i kak se promotorica zdravog života našla na fasadi i skočila s trećeg kata…i kak je zaposlenica Zoološkog vrta liznula žabu…i koga je  antropologinja i uvažena znanstvenica optužila za gerontrocid….  i kako je otpuštena radnica mesne industrije spašavala susjeda od infarkta…. i kako je zbog izvanrednih vijesti  i kriznog stanja prekinuta TV emisija Global…. i što se dogodilo u jednom Night clubu kad je reprezentativka ženskog nogometa prvi put obukla štikle… i sve to i još mnogo više….

Na rubu zbilje i fikcije

Predstava  Nevjerojatan događaj,  na rubu zbilje i fikcije, istine i mašte, problematizira našu istraumatiziranu stvarnost, sve težu i za mnoge nepodnošljivu svakodnevnicu, borbu da se opstane  i izvuče iz neplaćenih računa, kredita i minusa, narušenih odnosa, samoće,  i svih nemogućih ali bolno stvarnih problema i bezizlaznih situacija tranzicijskog neo-liberalno kapitalističkog vremena koje živimo.

Svi su ti problemi upisani u živote sedam glavnih i još petnaestak sporednih likova koje ćete upoznati tijekom predstave i koji će vam ispričati svoje istovremeno smiješne i tužne priče i razotkriti pred vama i ono što nikome ne mogu, nemaju ili ne bi rekli –  jer pozornica je, vjerujemo, ono mjesto gdje možemo i moramo do kraja razgolititi i stvarnost i našu intimu,  nasmijati se do suza tuđim i svojim slabostima,  glupostima, pa i nesrećema – gdje se možemo rasteretiti, utješiti, osvijestiti  i zajedno doživjeti i trenutke katarze.

Ulaznice za izvedbe 6. i 23. ožujka u 20h publici su dostupne na blagajni Teatra EXIT i na ulaznice.hr.

Sretnik ili sretnica moći će osvojiti po dvije ulaznice za predstavu 6. ožujka pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila NEVJEROJATAN DOGAĐAJ do 5. ožujka u 8 sati, kada ćemo objaviti sretnog dobitnika i/ili dobitnicu. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu, prijatelja ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Učitati još
Zatvori