Gotovo 80000 posjetitelja posjetilo CineStar kina

Gotovo 80000 posjetitelja
posjetilo CineStar kina

U utorak, tik pred neradni dan i blagdan Velike Gospe, najveći kinoprikazivač u regiji, CineStar kina su tradicionalno organizirali ‘Dan za 10’, dan kada su se sve kinoulaznice mogle kupiti po cijeni od samo 10 kuna, pa se tako kao i svake godine u CineStar kinima tražila slobodna kinoulaznica. Ove godine sve popularniji CineStarov ‘Dan za 10’ okupio je gotovo 80 tisuća posjetitelja, čime su CineStar kina postavila novi regionalan rekord posjećenosti u jednom danu u tjednu.

Da je vladao veliki interes dokazuje i podatak da je većina projekcija bila rasprodana nekoliko dana prije početka akcije i jednostavno je bilo nemoguće doći do kinoulaznice za neku projekciju. Brojni filmoljupci  u utorak su mogli uživati u filmskim naslovima kao što su ‘Nemoguća misija: Raspad sistema’ s Tom Cruiseom u glavnoj ulozi, ‘Špijun koji me napucao’ urnebesna komedija s Milom Kunis, ‘Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju’ te mnogim drugim.

I mnogobrojni turisti na Jadranu su iskoristili ovu jedinstvenu pogodnost i posjetili CineStar u 5 gradova na moru, pa je ‘Dan za 10’ bio prava ljetna atrakcija u Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku. Posebice velika gužva vladala je u najboljem novom kinu u Europi – CineStar 4DX Mall of Split.

Do danas je unutar CineStar Cinemas grupe u Hrvatskoj i regiji otvoreno ukupno 20 multipleks kina, s 129 digitalnih dvorana i preko 20.500 sjedala, što – zajedno s gotovo četiri milijuna posjetitelja godišnje – čini CineStar Cinemas najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u Hrvatskoj i regiji.

Foto: Blitz- CineStar

Učitati još
Zatvori