Girls Weekend je odličan plan za ženski kino izlazak

Girls Weekend je odličan plan za
ženski kino izlazak

Girls Weekend

Idući vikend rezerviran je za Girls Weekend, jer samo je jedan vikend u gradu posvećen filmu, hedonizmu i inspiraciji, kroz ženski kut gledanja. Girls Weekend nije vikend kao svaki drugi, vikend je to koji kombinira ugodne ženske razgovore sa zanimljivim i atraktivnim filmovima koji se premijerno prikazuju, sve uobličeno prema željama pripadnica ljepšeg spola.

Svečano otvorenje održava se u četvrtak 18.10. u 19 sati u Kaptol Boutique Cinema, a nakon svečanog otvorenja i tradicionalne torte upriličen je tribute film Whitney,dokumentarni film o životu i karijere jedne od najvećih pjevačkih ikona; Whitney Houston. Girls Weekend – festiva revija filma, hedonizma i inspiracije trajat će do nedjelje 1.10., a pored spomenutog filma moći će se pogledati film Bez dlake na jeziku (Empowered), o junakinji bez dlake na jeziku, film Knjižara (The Bookshop) koji prati život udovice koja usprkos političkoj opresiji 1960ih godina otvara knjižaru. Uz tri navedena, gledat će se i hrvatski film Aleksi koji prati glavnu junakinju Aleksi (Tihana Lazović) koja se nakon bezuspješnog pokušaja studiranja vraća kući na Pelješac.

Uz reviju filmova, upriličeni su i ugodni razgovori uspješnih žena, tokom kojih ćete dobiti uvid u razne teme. Petak je rezerviran za panel Žena u traganju za sobom s Alis Marić koja će sa svojim poznatim gošćama koje osjećaju strast prema pisanju ili čitanju razgovarati o motivima koji su bili presudni za pisanje knjige ili bavljenje knjigama. Subota će biti rezervirana za filmski razgovor s protagonistima filma Aleksi koji će moderirati Vlatka Kolarović, dok će se u nedjelju na panelu Balans privatnog i poslovnog, poznata executive coach Sonja Runkas, pokušati prepustiti uživanju u trenutku zajedno s posjetiteljicama i postići idealnu životnu ravnotežu.

Kupnjom ulaznice za film iz programa Girls Weekenda posjetiteljice mogu očekivati posebno iskustvo pa će tako u WOW baru kina moći uživati u degustaciji vina vinarije Kaptol, Somersby cideru, Vitamin Well vodi, Rosato Mio koktelima i Citron kolačićima. Nezaobilazni su i drugi sadržaji poput beauty cornera by Philips, prezentacije Samsung uređaja, Diners Card Club cornera, savjetovanja dr. Ritz, ali i biljni selfie point by IRIS MBM, mala zelena oaza by Dnevna doza biljaka, za sve one koji žele na trenutak pobjeći od betona i asfalta.

Svim damama na poklon bit će podijeljene raskošne poklon vrećice sa proizvodim partnera. Stoga, ne propustite ovu jedinstvenu priliku i omogućite svojim djevojkama, suprugama, bakama, mamama, tetama, prijateljicama i sestrama da se osjećaju uistinu posebnima!

 

Učitati još
Zatvori