Filmski doček  Nove godine u Kaptol Boutique Cinema

Filmski doček Nove godine u
Kaptol Boutique Cinema

Doček Nove godine u Kaptol Boutique Cinema

Najava dočeka Nove godine u jednom od najljepših hrvatskih kina – Kaptol Boutique Cinema izazvala je interes među ljubiteljima kinematografije, ali i među svim ljubiteljima ove zagrebačke lokacije koja već više od godinu i pol svakodnevno producira zanimljive programe. Jučer je objavljen raspored filmskih projekcija koji vam donosimo u cijelosti kako biste se mogli pripremiti za Silvestrovo. Svakako sve detalje savjetujemo da pogledate na internet stranici kina, ali izdvajamo nekoliko korisnih informacija.

Ulaznica za doček vam omogućuje nesmetano kretanje svim dvoranama i slobodan odabir mjesta jer nema rezervacije sjedala. U cijenu dočeka uključeno je piće dobrodošlice na samom ulazu u kino, garderoba, pjenušac u ponoć, slatko slani zalogaji od 23 do 01 sati, slobodno gledanje svih filmova na programu te live svirka od 23 do 01 sati za koju će biti zaduženi glazbenici iz zagrebačkog banda Freakout.

Ideja je da vas rasplešu kako biste prije ili poslije filmova, na samo nekoliko metara od kino dvorana, uživali i u čarobnoj atmosferi WOW bara. Mnoge je nakon prve najave oduševila činjenica da su i kokice u baru besplatne tako da će ljubitelji kina imati i to slano zadovoljstvo. Za slučaj da ste među onima koji su neodlučni, zanimat će vas da cijena ulaznice od 30.12. iznosi 450 kn, a zaključno s 29.12. je 350 kn.

Na samom ulazu u kino osoblje će vam zamijeniti ulaznicu za narukvicu. Savjetujemo da u kino dođete već od 19:30 kad se otvaraju vrata kina. Blagajna za sve ljubitelje nachosa, svih vrsta kokica ili filmskih menija će normalno raditi tu večer. Kino vam osigurava i 3 sata besplatnog parkinga, samo morate ovjeriti parkirnu kartu na blagajni ili u baru kina prije odlaska.

Pogledajte kad počinju projekcije i s društvom odlučite što biste gledali:

20:20 sati – DV 1 – Aquaman

20:30 sati – DV 4 – Zvijezda je rođena

20:35 sati – DV 5 – Kralj lopova

20:40 sati – DV 2 – Bohemian Rhapsody

20:50 sati – DV 3 – Sad ili nikad

01:10 sati – DV 2 – Leptir

01:15 sati – DV 4 – Povratak Mary Poppins

01:20 sati – DV 5 – Bohemian Rhapsody

01:25 sati – DV 1 – Koja je ovo država

01:30 sati – DV 3 – Instant obitelj

Sve detalje saznajte ovdje.

Učitati još
Zatvori