Prekrasan i istovremeno jako duhovit film o majčinstvu sa Charlize Theron

Tully cover

Tully

Diablo Cody je spisateljica, producentica i glumica… Ona je također autorica jednog od nama najdražih filmova, Juno, a i uspješnice Young Adult. Za ova svoja dva djela osvajala je brojne nagrade, a Oscara je osvojila 2008. za scenarij filma Juno. Upravo ona potpisuje scenarij komedije Tully sa Charlize Theron u glavnoj ulozi, dok ćemo uz nju gledati još Mackenzie Davis i Rona Livingstona.

Režiju ovog dragulja potpisuje Jason reitman, režiser koji je do sada bio nominiran četiri puta za filmove Up in the Air i Juno. Očigledno je njihova suradnja u kreiranju pomalo pomaknutih, no iznimno šarmantnih komedija jako dobra i uspješna tako da su sada kreirali priču o iscrpljenoj majci koja se brine o djeci i kućanstvu, dok joj ne dođe iznenadna pomoć s kojom kreira poseban odnos. Donosimo prvi trailer:

Tully 2

Tully 1

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori