Vodimo vas na rasprodani nastup Vlatka Štampara u Tvornici kulture

Vodimo vas na rasprodani nastup Vlatka
Štampara u Tvornici kulture

Vlatko Štampar: Bolja polovica

Nakon što su u dva tjedna rasprodane sve ulaznice za stand-up show “Bolja polovica” Vlatka Štampara koji će se održati 7. studenog u Tvornici Kulture, i ulaznice za novootvoreni datum 6. studenog planule su čak mjesec dana prije nastupa. Tako su samo oni najbrži osigurali svoja mjesta za ovaj popularni stand-up show.

Nakon uspješnih showova Štamparske greške, Bratec je trd i Odraslosti, Bolja polovica je četvrti Vlatkov stand-up show s kojim je u 2019. rasprodao mnoge dvorane diljem Hrvatske i inozemstva, pa tako i dva nastupa prošlog proljeća u Tvornici.

One koji su svoja mjesta na vrijeme osigurali na “Boljoj polovici” čeka 120 minuta fora o odnosu dobra i zla, materijalnog i duhovnog, lažnim instafasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, samu i ljubomori i naravno boljoj polovici prožetih imitacijama zvukova i životinja, gestikulacijama i urnebesnom mimikom. Mnogi ljubitelji Vlatkovog humora već znaju da je vrhunski materijal i poznata Vlatkova neverbalna komunikacija kombinacija za nebrojeno puno valova smijeha po kojima su njegovi nastupi poznati a fore one koje se prepričavaju još dugo.

Vlatko Štampar već više od 10 godina nasmijava brojne ljubitelje stand-upa kvalitetnim, žestokim i autentičnim humorom kojim svakim nastupom privlači novu publiku i na taj način gradi i obogaćuje hrvatsku, ali i inozemnu stand-up scenu.

Sretnik ili sretnica moći će osvojiti po dvije ulaznice za nastup 6. i 7. studenog 2019. pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila BOLJA POLOVICA / 6. 11. 2019. ili BOLJA POLOVICA / 7. 11. 2019. do 04. listopada u 8 sati kada ćemo objaviti sretnike ili sretnice. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Učitati još
Zatvori