Vodimo vas na hit predstavu ‘Voliš li me?’ u Studiju EXIT

Vodimo vas na hit predstavu ‘Voliš
li me?’ u Studiju EXIT

Predstava ‘Voliš li me?’ već duže od godinu dana oduševljava publiku pričom koja prati ljubavni par na pozornici, a rezultat je suradnje Zagrebačkog glumačkog ateljea i Studija EXIT. Nastala je kao autorski projekt četiri glumaca – Janeza Vajeveca koji potpisuje režiju, Andreja Vajeveca zaduženog za dramaturgiju te Vesne Tominac Matačić i Žige Čamernika koje gledamo u glavnim ulogama.

Komedija prikazuje priču jednog para u ulogama životnih partnera, roditelja, ljubavnika, ali i suparnika. Kako se nositi s neostvarenom iluzijom koju smo imali na početku odnosa, što kada umjesto ljubavne idile naiđemo na osobnu bol? Na pozornici tako gledamo sve faze i detalje u odnosu dvoje ljudi. Od onih idiličnih prvih dana do svakojakih prepreka koje u zajedničkom životu par može doživjeti, a sve to zapakirano je u 70 minuta zabavnih i emotivnih zbivanja na pozornici.

Jedan sretnik ili sretnica moći će osvojiti dvije ulaznice za predstavu “Voliš li me” u Studiju EXIT pošalje li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila VOLIŠ LI ME. Prijaviti se možete do petka, 13. prosinca u 14 sati kad ćemo objaviti sretne dobitnike.

Update: Dobitnica je Ana Zrnetić Medak – čestitamo!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori