Uskoro gledamo spin-off popularne teen serije Slatke male lažljivice

Ako vam nije bilo dosta slatkih, malih laži, spremite se za nove: serija Slatke male lažljivice: Perfekcionisti stiže uskoro na male ekrane, prema istoimenoj knjizi autorice Sare Shepard koja je napisala i bestseller u konačnici pretočen originalnu seriju. Omiljena serija Slatke male lažljivice (Pretty Little Liars) završila je 2017. godine nakon sedam napetih sezona u kojima su se ispreplitala ubojstva, intrige, laži, a njezin spin-off najavljen je za 20. ožujka, s time da će ju svi koji imaju HBO GO uslugu moći gledati već 21. ožujka 2019.

Slatke male lažljivice: Perfekcionisti

Gradić Beacon Heights čini se savršenim, od vrhunskog fakulteta do njegovih preambicioznih stanovnika, no ništa nije onako kako se čini. Kada okružje u kojem su ulozi veliki dovede stanovnika do ruba, netko puca i dolazi do ubojstva. U razdoblju rješavanja prvog ubojstva postaje jasno da svaki perfekcionist skriva tajnu za koju mu je potreban alibi.

Svoje uloge reprizirat će Sasha Pieterse kao Alison DiLaurentis i Janel Parrish kao Mona Vanderwaal, a osim njih upoznat ćemo nove tinejdžere, jednako intrigantne kao i u originalnoj seriji.

Pogledajte dva do sad objavljena trailera u nastavku i pripremite se za novu dozu laži…

Foto: screenshot

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori