Ekipa serije ‘This Is Us’ otkrila datum izlaska treće sezone

Ekipa serije ‘This Is Us’
otkrila datum izlaska treće sezone

Na male ekrane uskoro se vraća ‘This Is Us’, serija koja je osvojila milijuna gledatelja diljem svijeta. U vrijeme kada smo navikli u jednom mahu odgledati cijelu sezonu nove serije, topla i srcedrapajuća obiteljska drama vratila nas je u zlatno doba TV serija kada smo svaki tjedan s nestrpljenjem iščekivali novu epizodu, a glavni likovi bili su nam dragi poput obiteljskih prijatelja.

USKORO DOLAZI TREĆA SEZONA SERIJE ‘THIS IS US’

Iza TV serije ‘This Is Us’ već se nalaze dvije uspješne sezone. Nakon prve sezone koja je doživjela neočekivani uspjeh, druga sezona donijela je brojne zaplete i nepredvidljive rasplete koji su nas još jednom oduševili i svakog tjedna prikovali ispred malih ekrana. Kraj druge sezone popularne serije This Is Us ostavio je mnoge gledatelje u velikoj napetosti zbog Tobyjeve depresije, Kevinovog odnosa s Bethinom rođakinjom Zoe te što odrasla Tess i stariji Randall tek trebaju posjetiti ženu čiji identitet nije otkriven. Brojnim zapleti još uvijek čekaju svoj rasplet, zbog čega novu sezonu s nestrpljenjem iščekujemo. Ekipa serije ‘This Is Us’ konačno je otkrila točan datum izlaska treće sezone – obitelj Pearson vraća se 25. rujna.

Osim točnog datuma izlaska nove sezone serije ‘This Is Us’, o novoj sezoni otkriveno je još nekoliko detalja i stvoreno bezbroj mogućih raspleta. Nova sezona donosi 18 epizoda, najuzbudljivijih do sada jer će morati odgovoriti na toliko pitanja, najviše do sada postavljenih. Centralna priča nove sezone bit će ona o Kevinu i Zoe, dok će odnos Rebecce i Miguela slijediti. Također ćemo saznati mnogo više informacija o Jacku. Iako je druga sezona bila koncentrirana najviše oko Jackove smrti, treća sezona bit će o njegovom životu, posebno o onim dijelovima njegova života koje do sada nismo upoznali. Vijetnam igra veliku ulogu u trećoj sezoni. Prisjetimo se, Kevin i Zoe otputovali su tamo pred kraj prošle sezone, a bez realnog razloga. No, tamo je Jack služio vrijeme u vojsci, tako da je to prilično znakovito.

Beth i Randall će imati problema u odnosu, Randalla i Kevina ćemo gledati u mnogo više zajedničkih scena tako da izgleda da je njihov road trip u drugoj sezoni zapravo imao smisla. Izgleda da će Kevin ostati trijezan i da će mu život krenuti u pravom smjeru, no isto tako saznat ćemo više informacija o Tobyju… No, pričekajmo trailere i vidimo što će se sve od ovoga najavljenoga stvarno i navijestiti… Jedva čekamo rujan i novih osamnaest epizoda!

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori