Stigao je trailer za drugu sezonu serije ‘You’ koja uskoro dolazi na Netflix

Stigao je trailer za drugu sezonu serije ‘You’ koja uskoro dolazi na Netflix

Još malo je ostalo do druge sezone napete serije ‘You’, a što nas sve čeka, doznali smo u traileru koji je Netflix objavio u ponedjeljak.

I dok se prva sezona odvija u New Yorku, u drugoj sezoni Joe Goldberg (Penn Badgley) seli u Los Angeles kako bi počeo ispočetka, ali neće moći pobjeći od svoje prošlosti. Pritom ne mislimo samo na ono što je učinio svojoj bivšoj djevojci Beck (Elizabeth Lail) u prvoj sezoni – proganja ga još jedna bivša, Candace (Ambyr Childers), koja s njim ima nezavršene poslove U traileru smo doznali da se Joe sada predstavlja kao Will, a njegova nova ‘žrtva’ je Love Quinn, koju je utjelovila Victoria Pedretti, poznata po seriji ‘The Haunting of Hill House’.

Serija ‘You’ je psihološki triler temeljen na istoimenom romanu Caroline Kepnes iz 2014. godine. U uvrnutoj ljubavnoj priči o generaciji milenijalaca u glavnoj je ulozi Penn Badgley, svima poznat kao Dan ‘Lonely boy’ Humphery iz obožavane teen serije ‘Gossip Girl’. Njegov lik Joe Goldberg u prvoj sezoni se zaljubljuje u Guinevere Beck, djevojku koju sreće u knjižari u kojoj radi. Ubrzo postaje opsjednut njome, toliko da je počinje pratiti fizički, putem društvenih mreža i na sve ostale uvrnute načine koje možete zamisliti. No, stvari ne se odvijaju onako kako je Joe zamislio pa počinje sklanjati sve što mu se nađe na putu do Beck i njenog srca.

Druga sezona na Netflix stiže 26. prosinca, a u međuvremenu u traileru pogledajte što nas sve čeka.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori