Tom Hardy je Venom – najdraži negativac iz svijeta Spider-Mana

Tom Hardy je Venom – najdraži
negativac iz svijeta Spider-Mana

Tom Hardy - film Venom

Ove jeseni na velika platna dolazi najpoznatiji antiheroj Venom kojeg ćemo jednostavno obožavati. Tim povodom predstavljamo vam prvi službeni teaser trailer filma!

Najpoznatiji Marvelov antiheroj nakon dugog niza godina zaslužio je svoj film. Venom je fanovima superjunaka do sada bio poznat prvenstveno kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu koji je, iako ponekad duhovit i zanimljiv, i dalje ostao tek sporedni lik. Ali ove godine vidjet ćemo da čak i negativci imaju svoja dva lica i da se ponekad iza najvećeg zlikovca krije veliki junak.

Tom Hardy je Venom

Za nikad veću popularnost najdražeg negativca iz Marvelovih stripova zaslužan je neodoljivi Tom Hardy u ulozi glavnog lika Eddiea Brocka, fotoreportera kojemu se život promjeni onog trenutka kada postane domaćinom izvanzemaljskog stvorenja. Hardy se novoj ulozi potpuno posvetio te na svojim društvenim profilima redovito objavljuje fotografije sa snimanja. Osim njega, glumačku postavu pojačat će i prelijepa Michelle Williams u jednoj od glavnih uloga  dok će za cjelokupnu filmsku akciju biti zaslužan redatelj Ruben Fleischer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave (Dobrodošli u zemlju zombija).

Lik Venom osmišljen je 1988. g. od strane pisca Davida Michelinea, te crtača Todda McFarlanea i Mike Zecka. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvarat čovjek dobiva nevjerojatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antiheroj a zatim gotovo pravi heroj.

Kakvog Venoma je utjelovio Tom Hardy saznat ćemo u listopadu ove godine kada film dolazi u domaća kina, a u međuvremenu uživajte u teaser traileru!

Tom Hardy - film Venom

Učitati još
Zatvori