Naša omiljena retro junakinja vraća se u novoj sezoni serije ‘The Marvelous Mrs. Maisel’

Naša omiljena retro junakinja vraća se u novoj sezoni serije ‘The Marvelous Mrs. Maisel’

Nakon odlične prve sezone koja je zaslužila dva Zlatna globusa i osam nominacija na nagradu Emmy, vrckasta, duhovita i odvažna Midge Maisel vraća se na male ekrane u novoj sezoni serije ‘The Marvelouse Mrs. Maisel’. Priča o komičarki u pedesetim godinama svojeg stoljeća koja nakon razvoda svoje mjesto pronalazi na pozornici prošle je godine osvojila i publiku i kritiku. Iza serije nalazi se Amy Sherman-Palladino, autorica serije Gilmore Girls, i Rachel Brosnahan koja je ujedno i utjelovila glavni lik.

POVRATAK MRS. MAISEL NA MALE EKRANE

Serija ‘The Marvelouse Mrs.Maisel’ priča je o Miriam Midge Maisel, kućanici klasične židovske obitelji koja živi u New Yorku 1958. godine. Njezin suprug Joel uspješni je poslovni čovjek koji po noći nastupa kao stand up komičar. Iako Midge posve podržava njegovu tajnu, noćnu karijeru, prvo razočarenje dolazi kada shvati da je ukrao njezin skeč za svoj nastup. Drugo razočarenje dolazi kada joj Joel priznaje da ima aferu. U očaju, Midge se vraća svojoj obitelji gdje ne nalazi na razumijevanje, svoju trenutnu utjehu pronalazi u alkoholu i završi u komičarskom stand up klubu gdje nailazi na ovacije publike za svoj neočekivani i brutalno iskreni nastup. Nakon uhićenja i izlaska iz zatvora, Midge se udružuje sa Susie i kreće s nastupima.

Što donosi nova sezona serije ‘The Marvelouse Mrs. Maisel’? Iako se još uvijek ne zna točan datum, druga sezona popularne serije stiže ove godine i donosi deset novih epizoda koje s nestrpljenjem iščekujemo. Iako većina detalja o novoj sezoni još uvijek nije službeno potvrđena, a prvi trailer zaista ne otkriva mnogo, nagađa se da će početak serije biti u Parizu. Druga sezona pratit će još odvažniju Mrs.Maisel na njezinoj komičarskoj turneji sa Susie koja će donijeti i nekoliko novih prepreka za našu omiljenu retro junakinju.

Što se likova tiče, odlična ekipa iz prve sezone vraća se u gotovo punom izdanju – i dok je povratak Michaela Zegena u ulozi bivšeg supruga Joela još uvijek pod upitnikom, ove sezone postavi serije sigurno se pridružuje komičar Zachary Levi, a interes je pokazala i Lauren Graham. Do dolaska nove sezone, pogledajte prvi trailer u nastavku.

Foto: Screenshot, Youtube

Učitati još
Zatvori