Svi televizijski trileri koje ćete gledati u 2019.

Svi televizijski trileri koje
ćete gledati u 2019.

Televizijski trileri

Pred nama je razdoblje odličnih televizijskih trilera! Koje smo već počeli gledati, a koje iščekujemo, saznajte u nastavku…

Ako ste voljeli kultnu krimi seriju The Missing, Baptiste morate početi gledati. Glumac Tchéky Karyo osvojio je gledatelje kao Julien Baptiste u napetoj seriji The Missing, a sada francuski detektiv ima svoju spin-off seriju na BBC 1!

The Missing je dobio svoj spin-off, Baptiste!

Prva epizoda emitirana je 17. veljače i Internet zajednica ne prestaje brujiti o njoj. U posljednjoj sezoni serije The Missing, na samome kraju, Julien Baptiste morao je operirati tumor na mozgu i njegova budućnost je izgledala prilično neizvjesno. No, sada u spin-offu on je zdrav, fit i traži nestalu prostitutku u Amsterdamu, a čiji nestanak je prijavio njezin ujak Edward. Edwarda glumi Tom Holland koji nas je 2016. osvojio u serijama The Night Manager kao Lance Corkoran i Taboo kao Cholmondeley. Baptiste je direktan nastavak na The Missing i radnja je smještena u stvarno vrijeme – što su potvrdili autori serija Harry i Jack Williams. Baptista gledamo u Amsterdamu, cca. dvije godine nakon The Missing, što odgovara i stvarnom vremenu.

Ja sam noć

Inspiriran istinitim događajima, Ja sam noć uzbudljiva je priča o Fauni Hodel (India Eisley), tinejdžerici koja je dana na posvajanje nakon rođenja i koja odrasta u predgrađu Rena u Nevadi. Fauna se manje-više pomirila s tajnom svog podrijetla sve dok jednoga dana ne otkrije nešto što će je natjerati da u sve posumnja. Dok Fauna počinje istraživati tajne svoje prošlosti, upoznaje propalog izvjestitelja (Chris Pine) progonjenog slučajem koji ga je upropastio. Zajedno slijede zlokobni trag koji se sve više približava zloglasnom ginekologu iz Los Angelesa, dr. Georgeu Hodelu (Jefferson Mays), čovjeku umiješanom u najmračniji holivudski razvrat, a možda i najzloglasniji neriješeni zločin. Premijera TV serije na HBO je 4. ožujka.

MotherFatherSon

Richard Gere i Sarah Lancashire u glavnim su ulogama drame autora Toma Roba Smitha o medijskom mogulu Maxu, njegovoj otuđenoj supruzi i svojeglavom sinu Cadenu koji je naumio preuzeti njegovo carstvo.

Richard Gere i BBC produkcija su dovoljan razlog zašto nam je ova serija na radaru. Premijera je 6. ožujka.

2. sezona Killing Eve izgleda jako zanimljivo

Sandra Oh i Jodie Comer nastavljaju svoju uzbudljivu igru mačke i miša u drugoj sezoni triler serije Killing Eve. Serija se vraća na male ekrane 7. travnja ove godine, a sada smo dobili i  trailer koji donosi trenutak doslovno odmah nakon završetka posljednje epizode prve sezone. Taj trenutak odlično hvata mračni smisao za humor serije – kada Eve tijekom razgovora slučajno prekida usred prošnje nepoznatog para.

Trailer otkriva da Villanelle nije mrtva, prati ju kako bježi iz bolnice, nalazi novu žrtvu i nastavlja lov na Eve. Sandra Oh je za ovu ulogu osvojila Golden Globe i time ušla u televizijsku povijest kao prva Azijatkinja koja je osvojila ovu prestižnu nagradu. prema traileru, izgleda da druga sezona nastavlja istim intenzitetom kao prva i da nas čeka jedan jako dobra doza trilera, pogledajte ga:

https://youtu.be/KdN4_X850ag

Greyzone

Serija Greyzone prati Victoriju, stručnjakinju za dronove. U pokušaju izvedbe terorističkog napada u Švedskoj nju otmu kao taokinju te priča počne pratiti i sigurnosnu policiju te kako agentica Eva i njezini suradnici pokušavaju riješiti zamršen slučaj. Bit će zanimljivo gledati još jednu skandinavsku krimi seriju, i to iz dvije perspektive – Victorijina i Evine.

Prva sezona serije Big Little Lies prikazana je 2017. godine i postala jedan od najvećih HBO hitova u posljednje vrijeme. Snimljena prema bestselleru Liane Moriarty u sedam je epizoda prenijela radnju cijele knjige tako da se nastavak nije očekivao, ali oduševljenje i pritisak publike bili su toliki da je druga sezona vrlo brzo odobrena. No budući da književnog predloška nema, gledatelji s još više nestrpljenja čekaju novih sedam epizoda kako bi vidjeli raspetljavanje ove neobične priče.

Zbog drugih obaveza najvećih zvijezda serije, Nicole Kidman i Reese Witherspoon, premijera se već neko vrijeme odgađa kako bi se one u slobodnom trenutku mogle u potpunosti posvetiti promociji druge sezone, a sada smo napokon doznali kada će to biti. Službenu premijeru druge sezone Big Little Lies očekujemo u lipnju 2019., gotovo dvije i pol godine nakon premijere prve sezone.

Najveće iznenađenje po pitanju likova je Meryl Streep koja ulazi u glumački postav kao svekrva lika Nicole Kidman, majka njenog iznenadno preminulog muža, čija je smrt obilježila šokantni kraj prve sezone. Ostali glavni ženski likovi koje smo upoznali i zavoljeli također se vraćaju uz glumice Reese Witherspoon, Lauru Dern, Zoë Kravitz i Shaileene Woodley.

Osim datuma premijere, HBO je nakon kratkog teasera otkrio i prve fotografije iz filma, no još ne znamo ništa o radnji. Možemo samo pretpostaviti da će okosnica zbivanja pratiti istragu Perryjevog (Alexander Skarsgård) ubojstva i svih posljedica koje je kobna noć školske zabave donijela.

Cijela postava serije se prije odluke o nastavku snimanja druge sezone serije složila da neće nastaviti dalje ako scenarij neće biti jednako izazovan i uzbudljiv kao i prvi puta, što znači da možemo s uzbuđenjem očekivati odličnu priču.

Učitati još
Zatvori