Svi detalji koje znamo o trećoj sezoni serije Stranger Things

Svi detalji koje znamo o trećoj
sezoni serije Stranger Things

Dobra vijest: Treća sezona serije Stranger Things službeno je završila sa snimanjem. No, do ljeta 2019. nove epizode nećemo moći pogledati. Treća sezona je mračnija, ali u isto vrijeme ima puno više humora i topline.

Nova sezona bit će obojana potpuno različitim emocijama od onih na koje smo navikli. Puna je kontrasta i složenijih odnosa među likovima. Glavni junaci su još odrasliji i odlučniji u svojim namjerama pa je svaka epizoda sve uzbudljivija. Za sada je najavljeno kako ćemo imati priliku pogledati nove epizode treće sezone koji će predstaviti događaje koji se događaju točno godinu dana nakon događaja koji su bili predstavljeni u drugoj sezoni, što je izjavio izvršni producent Shawn Levy.

Također, serija će biti dostupna na Netflixu u srpnju, a priprema se i video igrica Stranger Things. Uvode se novi likovi i nove opasnosti, a saznat ćemo više detalja i o Billy. No, kako sada stvari stoje, čini se da zapravo nikada nećemo saznati kakvo je zapravo mjesto Upside Down jer nema načina da se taj svijet razumije.

Otkriveni su naslovi svake epizode

Fanove serije posebno je obradovala vijest što već znaju točne nazive svih osam epizoda serije: 1. “Suzie, Do You Copy?”, 2. “The Mall Rats”, 3. “The Case of the Missing Lifeguard”, 4. “The Sauna Test”, 5. “The Source”, 6.”The Birthday”,7. “The Bite” i  8. “The Battle of Starcourt”.

No, svi ti naslovi poprilično zbunjuju. Prvo i najočitije pitanje je tko je Suzie? Susan Hargrove je Maxova mama, ali to ne znači nužno da je riječ o Suzie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mills ? (@milliebobbybrown) on

Hawkins dobiva novi trgovački centar

Teaser objavljen u srpnju prikazuje novi Starcourt Mall u Hawkinsu. Ne otkriva mnogo o zapletu sljedeće sezone, ali pokazuje Stevea (Joe Keery) i Robin (novi lik – Maya Hawke) kao zaposlenike u Scoops Ahoy slastičarnici.

S obzirom da se osma epizoda treće sezone zove “The Battle of Starcourt” (“Bitka kod Starcourta”), znači li to da će se u novom trgovačkom centru dogoditi veliki konačni obračun? Teaser također završava s “Coming Next Summer”, navodeći kako će vjerojatno vratiti u ljeto 2019. godine.

Pripremite se za nova lica.

Cary Elwes, poznat po svojim ulogama u The Princess Bride i Robin Hood: Men in Tights, pojavljuje se kao gradonačelnik Hawkinsa. Netflix opisuje njegovu ulogu poprilično sarkastično: “Zgodan i slab, gradonačelnik Kline je vaš klasični političar iz 80-ih – više se brine o vlastitom imidžu nego o ljudima iz malog grada kojim upravlja.”

U međuvremenu, glumac Ray Donovan, Jake Busey će glumiti Brucea,  odnosno novinara The Hawkins Posta s upitnim moralom i bolesnim smislom za humor.

Glumica Maya Thurman-Hawke, također se pridružila glumačkoj postavi u ulozi Robin. Ona glumi “alternativnu djevojku” kojoj je dosadio svakodnevni posao. Ona traži uzbuđenje u svom životu i dobiva više nego što je tražila kad otkrije mračnu tajnu o Hawkinsu.

“Tata Steve” dolazi

Bit će i više scena i s Dustinom. Obitelj će se više povezati i upoznati jedni druge u novoj sezoni.

Sezona 3 možda neće biti usredotočena na Willa

Nakon dvije sezone bavljenja izravnim kontaktom s Upside Downom i njegovim čudovištima, Will Byers bi napokon mogao odgoditi svoje užase i baviti se nešto drugačijom svakodnevicom.

Foto: Instagram, Screenshot

Učitati još
Zatvori