Sienna Miller u svojoj najboljoj ulozi do sada

Sienna Miller u svojoj
najboljoj ulozi do sada

Čim je premijerno prikazan na Toronto Film Festivalu, film American Woman dobio je epitet najboljeg u karijeri Sienne Miller. Nova uloga koju je glumica odabrala i koju je, kako sama kaže, dugo čekala tražeći nešto značajno, zapela je za oko publici i kritici, a film uskoro kreće u svjetsku distribuciju.

American Woman

Od producenata filma Manchester by the Sea, priča prati Debbie Callahan (Sienna Miller) koja živi u ruralnoj Pennsylvaniji sa svojom kćerkom Bridget (Sky Ferreira) i unukom. Jednog dana Bridget misteriozno nestaje, a Debbie na brigu ostaje maleni Jessie kojeg u godinama nakon kćerinog nestanka odgaja zajedno sa sestrom Katherine (Christina Hendricks) koja je u životu napravila sve dobre korake tamo gdje Debbie nije. Tragična situacija iz Debbie crpi posljednje snage, ali u više od desetljeća koliko pratimo radnju filma neće odustati, pokušat će pronaći zdravu vezu, srediti svoj život i odrasti, istodobno se nadajući da će epizoda nestanka doživjeti sretan kraj.

Trailer ne daje naslutiti hoće li se zagonetka riješiti, no film svakako izgleda vrlo zanimljivo. Pogledajte ga u nastavku – American Woman će premijeru imati početkom lipnja.

Foto: American Woman

Učitati još
Zatvori