Puni trailer za Downton Abbey film je stigao

Puni trailer za Downton Abbey
film je stigao

Kada se prolomila vijest da će serija Downton Abbey zaista i službeno postati film, fanovi nisu mogli kontrolirati svoje ushićenje. Pet godina i šest sezona te jedna izložba koja je obišla svijet nisu bili dovoljni da se ispriča priča obitelji Crawley te su scenaristi i producenti odlučili dati obožavateljima još jedno grand finale.

Downton Abbey serija pretvorena u film

Film će svoju premijeru imati u rujnu 2019. na veliku radost svih koji su pomno pratili zbivanja u seriji. No da cijelu radnju ne bi zaokupili samo likovi koje smo već dobro upoznali, u filmu će fokus biti na posjeti kralja i kraljice koji će svojim prisutstvom počastiti veliku obitelj s brojnom služinčadi na imanju.

Što se tiče omiljenih likova, gotovo svi se vraćaju na velike ekrane osim Lily James koja je glumila Lady Rose MacClare. Lik je otputovao u New York i kreatori nisu kreirali prostor za njegov daljnji razvoj priče. No lady Mary i Edith Crawley koje glume Michelle Dockery i Laura Carmichael, grof i grofica Crawley (Elizabeth McGovern i Hugh Bonneville), udovica grofica Violet Crawley (Maggie Smith) i brojni drugi odigrat će svoje prepoznatljive uloge na platnima kino dvorana. I ne sumnjamo da bi film mogao biti hit!

Ako još niste, do rujna imate vremena pregledati sve epizode serije, a u međuvremenu – tu je i prvi puni trailer.

Foto: Downton Abbey

Učitati još
Zatvori