Prvi trailer za film u kojem gledamo Emily Blunt kao Mary Poppins

Prvi trailer za film u kojem gledamo
Emily Blunt kao Mary Poppins

Prošlo je više od 53 godine od posljednjeg filma Mary Poppins kojeg su obožavale generacije mališana i svih onih koji su tijekom života i dalje ostali maštoviti i zabavni. Sada nas ova šarmantna dadilja ponovno dolazi podsjetiti kako je sjajno zabavljati se u svijetu magije i raspjevanosti. Kino dvorane posjetit će od 19. prosinca kada slijedi prava mala filmska pustolovina.

Novi detalji o filmu Mary Poppins Returns

Službeni trailer za dugo iščekivani film Mary Poppins Returns napokon je objavljen. Uključuje leteće kišobrane, animirane scene letenja, rasplesnog dimnjačara i sve ostale detalje i likove koje ste voljeli u klasičnom izdanju ovog filma. No, novo izdanje razveselit će nas neobičnim i magičnim novim avanturama i 3D efektima. Za razliku od teasera kojeg smo već pogledali, novi trailer za Mary Poppins Returns otkrio je puno više detalja i tako dao naslutiti da ćemo se dobro zabaviti uz ovaj mjuzikl.

Radnja je smještena u tridesete godine prošlog stoljeća u Londonu. U svijet Michaela kojeg tumači Ben Whishaw i Jane Banks, odnosno Emily Mortimer, zakoračit će Mary Poppins koju tumači Emily Blunt. Radnja postaje sve napetija kada u avanturu povede Michaelove mališane, ali i Michaela i Jane.

Režiju filma potpisuje Rob Marshall, a scenarij David Magee. Na novim pjesmama radi skladatelj i tekstopisac Marc Shaiman. U filmu ćete prepoznati i originalne pjesme, ali u novim izvedbama koje je obradio Scott Wittman. Vrsnu glumačku postavu čine Julie Walters kao Ellen, Lin-Manuel Miranda kao Jack, Meryl Streep kao Maryjina nećakinja Topsy Turvy, Angela Lansbury kao Balloon Lady i Colin Firth kao Michaelov šef William Weatherall Wilkins.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori