Premijera četvrte sezone Narcosa se bliži – evo što sve znamo

Premijera četvrte sezone Narcosa se
bliži – evo što sve znamo

Narcos ulazi u 4. sezonu

Prvi teaser svoje velike uspješnice Narcos, Netflix je objavio još u siječnju kada smo doznali nekoliko detalja. Da se premijera četvrte sezone očekuje ove godine, da će se radnja zbivati u Meksiku i da će glavni protagonisti biti Diego Luna i Michael Peña.

Nove fotografije pokazuju nam Diegu Lunu kao Félixa Gallarda, čovjeka na čelu Guadalajara kartela 1980-ih koji je omogućio Meksiku da postane jedna od najjačih svjetskih krijumčarskih ruta. DEA agent ovog je puta Michael Peña, u ulozi Kikija Camarene koji je upravo prihvatio novu poziciju u Guadalajari i preselio se iz Kalifornije sa ženom i sinom. Njihov će odnos biti u fokusu novih 10 epizoda koje ćemo sigurno odgledati u jednom dahu. Točan datum premijere još nije poznat, ali do sada su sve sezone stizale krajem kolovoza/početkom rujna pa možda isto možemo očekivati i ove godine…

Kolumbija i svi poznati likovi tako izlaze iz priče koju smo pratili do sada i selimo se u Meksiko gdje će Narcos istražiti početke modernog rata drogom jer, prema riječima producenta Erica Newmana, glavni je cilj uvijek bio pratiti kokain.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori