Povijesna romantična drama na Netflixu koja će vas instantno osvojiti

Povijesna romantična drama na Netflixu
koja će vas instantno osvojiti

Rookie Historian Goo Hae-Ryung

Serija Rookie Historian Goo Hae-Ryung govori o ljubavnoj priči između povjesničara Goo Hae-Ryunga, koji sanja o budućnosti u kojoj su svi ljudi jednaki, i princu Yi Rimu, usamljenom čovjeku koji vodi dvostruki život kao romantičar.

Serija je postavljena u dinastiju Joseon 19. stoljeća. No, kako bi se ostavili zapisi o kraljičinim odajama, koji su muškim povjesničarima nedostupni i zabranjeni, održan je dosad neviđeni vladin ispit za odabir žena povjesničara, a Goo Hae-Ryung službeno postaje „početnički povjesničar“ koji radi u palači.

Goo Hae-Ryung, kojeg glumi Shin Se-Kyung, je drzak i iskren, i vjeruje da pero može biti jača od mača. Shin je najpoznatiji po glavnim ulogama u Habaekovoj nevjesti i Crnom vitezu: Čovjeku koji me čuva.

Cha Eun-woo, koja je poznata po svojoj glumačkoj ulozi u My ID is Gangnam Beauty, a također je član popularne K-pop benda Astro, glumi Yi Rima, princa koji je drugi u nizu na prijestolju. Međutim, njegov otac, kralj, ne voli ga i čak ga smatra prijetnjom kraljevskoj obitelji.


Rookie Historian Goo Hae-Ryung napisao je Kim Ho-Soo u režiji Kang Il-Sooa i Han Hyun-Heea. Objavit će se dvije epizode tjedno na Netflixu, počevši od 17. srpnja u većini zemalja APAC-a i engleskog teritorija, dok su u planu za ostatak svijeta, od 27. srpnja. U međuvremenu u Japanu, sve će epizode biti lansirane odmah 20. rujna.

Učitati još
Zatvori