Odlična prilika za zgrabiti najjeftinije ulaznice za Motovun Film Festival

Odlična prilika za zgrabiti najjeftinije
ulaznice za Motovun Film Festival

Iz godine u godinu svijet se nezaustavljivo mijenja što nikako nije slučaj s  Motovun Film Festivalom koji ostaje dosljedan u nakani osiguravanja senzacionalno jeftinih kino karata za svoju publiku.

Najjeftinije ulaznice za Motovun Film Festival

Paket SVE PO 15 KUNAnudi vlasništvo nad 10 ulaznica s kojima jedna osoba može ući na deset različitih projekcija po vlastitom izboru. Akcija vrijedi do 10. srpnja ili do isteka zaliha. Gdje se još za 150 kuna mogu gledati recentni nezavisni naslovi i to u neprocjenjivom srednjovjekovnom ambijentu? Nigdje osim u Motovunu! Zato odmah osigurajte svoje mjesto pred platnom putem servisa Ulaznice.hr!

Nakon 10. srpnja u prodaji su VELIKI PAKET od 10 ulaznica za 300 kuna samo za projekcije na motovunskom Trgu ili MALI PAKET od pet ulaznica za 175 kuna za filmove u 21 sat. Za one najaktivnije početkom dana pripremljen je JUTARNJI PAKET, tj. ulaznice za 10 projekcija u kinu Bauer u vremenu od 10 do 12 sati.

Osim što kupovinom bilo kojeg od paketa iskazujete ljubav prema svome džepu, ostvarujete i mogućnost besplatnog kampiranja podno Brda filmova za vrijeme festivala.

Mislili smo i na one koji će teško potegnuti do Motovuna ili se jednostavno žele zagrijati za festival. I ove godine pripremili smo četiri SKRIVENE PROJEKCIJE kultnih filmova na tajnim lokacijama u Zagrebu. Projekcije su besplatne, a za sudjelovanje potrebno je prijaviti se na newsletterMFF-a na adresi skrivene.motovunfilmfestival.com.

Požurite, jer prvi je film Kineska četvrt na rasporedu već u nedjelju, 17. lipnja.

 

Učitati još
Zatvori