Objavljene su prve fotografije iz novog nastavka filma Wonder Woman

Objavljene su prve fotografije iz novog
nastavka filma Wonder Woman

Ekranizacija DC-jevog stripa Wonder Woman prošle je godine, možda čak neočekivano, pomela kino blagajne diljem svijeta do te mjere da je na kraju bio treći najgledaniji film u svijetu. Gal Gadot kao Wonder Woman očarala je publiku koja jedva čeka nastavak planiran za studeni 2019. godine.

Wonder Woman 1984

Prvi teaseri već su objavljeni u obliku fotografija i donose pravo iznenađenje – Chris Pine se vraća! Ako se sjećate, završetak prvog djela odavao je dojam kao da je poginuo, no režiserka Patty Jenkins na svojem je profilu potvrdila da ćemo njegovog lika Stevea Trevora gledati i u nastavku smještenom u 1984. godinu.

Wonder Woman 1984 samim naslovom sugerira doba 80-ih – čak 70 godina nakon prvog filma tako da će film morati objasniti i činjenicu da Steve nije ostario ni dana. Gal Gadot u ulozi Diane Prince vidimo samo u odrazu televizijskog šarenila, a poznato je i da će se ovog puta boriti protiv zlikovke Cheetah koju glumi Kristin Wiig. Druge detalje još čekamo, između ostalog koga će utjeloviti Pedro Pascal kojeg smo gledali kao narkobossa Pabla Escobara u seriji Narcos.

Foto: Warner Bros.

Učitati još
Zatvori