Božićni filmovi koje ovog vikenda možete gledati na Netflixu

Božićni filmovi koje ovog vikenda
možete gledati na Netflixu

Ako ne planirate đir po adventu i isprobavanje božićnih delicija, vjerujemo kako ćete se ušuškati pod dekicom i uživati pred televizorom s omiljenim toplim napitkom. U tom slučaju, donosimo nekoliko novijih filmova koje možete gledati na Netflixu i u potpunosti uživati u božićnom ugođaju.

Let it Snow

U malom gradu na sami Badnjak, snježna oluja okuplja skupinu mladih. Film snimljen prema bestseleru uvodi nas u blagsdansko raspoloženje!

Klaus

Na Netflix je došao crtić kojim se službeno započinje blagdansko gledanje crtića! Radi se o animiranom filmu Klaus, pogledajte trailer, prekrasan je.

No, o čemu se zapravo u crtiću radi? Jednostavan čin dobrote uvijek pokreće drugi čin dobrote, čak i na zaleđenom, dalekom mjestu. Kad se Novi poštar Smeerensburg, Jesper, sprijatelji sa tvorničarem igračaka Klausom, njihovi darovi rastope vjekovnu svađu i isporučuju saonice prepune prazničnih tradicija.

The Knight Before Christmas

Srednjovjekovni engleski vitez magično je transportiran do današnjih dana gdje se zaljubljuje u srednjoškolsku profesoricu znanosti koja je razočarana u ljubavi.

Holiday Rush

Nakon iznenadnog otkaza, popularni radijski DJ useljava s tetkom, dovodeći svoje četvoro razmažene djece i plan povratka na radio valove.

A Christmas Prince: The Royal Baby

U Aldoviji je blagdansko doba, a kraljevsko dijete je na putu. Amber i Richard domaćin su kraljevskih kraljeva iz dalekog kraljevstva kako bi obnovili sveto primirje, ali kad ugovor nestane, mir je ugrožen i drevno prokletstvo prijeti njihovoj obitelji.

Učitati još
Zatvori