Blagdanska groznica može početi jer na Netflix stižu novi božićni filmovi

Iako kalendarski još nije počelo, blagdansko doba na Netflix dolazi za otprilike dva tjedna! Već od početka studenog čeka nas odličan plan gledanja blagdanskih fiolmova, a o kojima je riječ, pročitajte niže…

Let it Snow

U malom gradu na sami Badnjak, snježna oluja okuplja skupinu mladih. Film snimljen prema bestseleru uvodi nas u blagsdansko raspoloženje! Na Netflix dolazi 8. studenog.

Klaus

Na Netflix 15. studenog dolazi crtić kojim se službeno započinje blagdansko gledanje crtića! Radi se o animiranom filmu Klaus, pogledajte trailer, prekrasan je.

No, o čemu se zapravo u crtiću radi? Jednostavan čin dobrote uvijek pokreće drugi čin dobrote, čak i na zaleđenom, dalekom mjestu. Kad se Novi poštar Smeerensburg, Jesper, sprijatelji sa tvorničarem igračaka Klausom, njihovi darovi rastope vjekovnu svađu i isporučuju saonice prepune prazničnih tradicija.

The Knight Before Christmas

Srednjovjekovni engleski vitez magično je transportiran do današnjih dana gdje se zaljubljuje u srednjoškolsku profesoricu znanosti koja je razočarana u ljubavi.

Holiday Rush

Nakon iznenadnog otkaza, popularni radijski DJ useljava s tetkom, dovodeći svoje četvoro razmažene djece i plan povratka na radio valove. Film dolazi na Netflix 28. studenog.

A Christmas Prince: The Royal Baby

U Aldoviji je blagdansko doba, a kraljevsko dijete je na putu. Amber i Richard domaćin su kraljevskih kraljeva iz dalekog kraljevstva kako bi obnovili sveto primirje, ali kad ugovor nestane, mir je ugrožen i drevno prokletstvo prijeti njihovoj obitelji. Film dolazi na Netflix 5. prosinca.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori