I ovog tjedna Ljetna pozornica Tuškanac donosi super filmove

I ovog tjedna Ljetna pozornica
Tuškanac donosi super filmove

Loving Pablo

Prvi red do mora filmova

Ljetna pozornica Tuškanac i ovoga tjedna svojim programom U prvom redu do mora filmova donosi najnovije filmske naslove. Tako od utorka do subote u večernjim terminima u najljepšem kinu na otvorenom možete uživati u filmovima: Voleći Pabla, Mamma Mia: Here We Go Again, Nemoguća misija: Raspad sistema, Hotel Artemis i U mrtvom kutu.

Voleći Pabla s Javierom Bardemom i Penelope Cruz u naslovnim ulogama, u utorak, 21. kolovoza, otvara filmski tjedan. Film donosi autentično prepričan djelić tamne strane svjetske povijesti o životu Pabla Escobara s fokusom na njegov buran odnos i ljubavništvo s ambicioznom novinarkom Virginiom Vallejo.

Loving Pablo

Loving Pablo

U srijedu, 22. kolovoza u novom nastavku fimskog hit mjuzikla Mamma Mia: Here We Go Again, ponovno putujemo na imaginaran grčki otok Kalokairi. Sophie (Amanda Seyfried) bori se s izazovima koje joj je donijela trudnoća, a ohrabrenje pronalazi u priči o prošlosti njezine majke Donne (Meryl Streep).

Još jedna nemoguća misija Toma Cruisea na rasporedu je u četvrtak, 23. kolovoza. U novom nas-tavku Nemoguće misije: Raspad sistema, Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim MMF-a (Alec Bald-win, Simon Pegg, Ving Rhames) zajedno sa saveznicima nađu se u utrci s vremenom kada misija krene po zlu.

Nemoguća misija

Nemoguća misija

Nemoguća misija

U petak, 24. kolovoza idemo nakratko s Jodie Foster u budućnost. Hotel Artemis smješten je u Los Angeles, u 2028. godinu. Ceste su neprohodne, traje najstrašnija pobuna u povijesti L.A.-a, a usred tog kaosa – i pljačka banke. Jedina nada za spas je Hotel Artemis u kojem vrijede posebna pravila.

U mrtvom kutu, zabavnu priču o prijateljstvu i različitostima, gledamo u subotu, 25. kolovoza. Collin mora izdržati još tri dana uvjetne kazne kako bi dobio priliku za novi početak. On i njegov problem-atični, najbolji prijatelj iz djetinjstva Miles rade u tvrtki za selidbu, ali kada Collin svjedoči policijskog pucnjavi, njihovo prijateljstvo će biti pod velikim iskušenjima, dok se bore s identitetom u susjedstvu u kojem su odrasli.

Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21:00 h. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 19:30 h po cijeni od 30 kuna. Projekcije su dog-friendly.

Hotel Artemis

U mrtvom kutu

U mrtvom kutu

 

Učitati još
Zatvori