Na crvenom tepihu, naslovnici Voguea ili malim ekranima Florence Pugh je lice koje ćemo definitivno zapamtiti

Na crvenom tepihu, naslovnici Voguea ili malim ekranima Florence Pugh je lice koje ćemo definitivno zapamtiti

Tek su joj 24 godine, a iza sebe već ima nominaciju za najprestižniju filmsku nagradu Oscar, snimila je nekoliko sjajnih filmskih ostvarenja, a na crvenom tepihu je kao na domaćem terenu: upoznajte Florence Pugh zvijezdu u usponu o kojoj ćemo svakako puno čitati u budućnosti.

Karijera u usponu

Kćer gastronoma i učiteljice plesa nije imala klasično glumačko obrazovanje, a ozbiljno je počela glumiti prije 7 godina još kao tinejdžerica. Debitira 2014. u britanskoj horor misteriji “The Falling”, a dvije godine kasnije snima jedan od najhvaljenijih britanskih filmova godine „Lady Macbeth“ koji je nominiran u kategoriji najboljeg britanskog filma za prestižnu nagradu BAFTA te dobitnik preko 20 nagrada na raznim filmskim festivalima diljem svijeta.

Prošla godina je definitivno bila njena, igrala je velike uloge u filmovima “Fighting with my family”,Festival straha” i “Male žene” za koju je osvojila i nominaciju za Oscar u kategoriji Najbolja sporedna glumica.

Karijera ove mlade glumice definitivno je u usponu, a na njezinim glumačkim transformacijama mogu joj zavidjeti i puno starije kolegice. No i s njima pliva bez problema barem ako je suditi po novom Marvelovom ostvarenju Black Widow koje je Florence snimila uz bok Scarlett Johansson a koji u kina dolazi u svibnju 2020.

Osim na malim ekranima Pugh pažnju plijeni i na crvenim tepisima na kojima jednostavno briljira u odjevnim kombinacijama.

Najveći modni poklon stigao joj je iz Voguea čiju je naslovnicu za veljaču 2020. krasila upravo ona.

Tekst: Ana-Marija Topolčić

Učitati još
Zatvori