Svi filmovi koje ćemo gledati ovog ljeta

Svi filmovi koje ćemo gledati ovog ljeta

American Animals

Od komedija, superjunaka, indie filmova do horora i ozbiljnih drama i tragedija, ovo su filmovi koje ćemo gledati u kinima – i jedva čekamo!

American Animals

Film prati četvoro mladića koji zamijene stvarnost za filmsku radnju i pokušaju izvesti jednu od najvećih pljački u američkoj povijesti.

Ant-Man and the Wasp

Ovaj superherojski film donosi Paula Rudda kao Ant-Mana, a uz njega gledat ćemo još Michelle Pfeiffer i Michaela Douglasa te Laurencea Fishburnea. Svakako zanimljiva kombinacija.

Ant Man

Blackkklansman

Spike Lee potpisuje scenarij i režiju, a na velikom platnu ćemo pod njegovom palicom gledati Adama Drivera i Topher GRace u filmu o jednom od najzanimljivijih osoba i događaja u američkoj povijesti – onome o Afro-američkom policajcu u Coloradu koji se uspješno infiltrirao u lokalni ogranak Ku Klux Klana i postao njihovim vođom.

Boundaries

Kako izgleda kada vašeg bližnjeg izbace iz doma za starije i nemoćne zbog raspačavanja marihuane pokazat će nam izvrsni Christopher Plummer u ovoj pomalo neobičnoj, no svakako feel good obiteljskoj drami.

Christopher Robin

Film Christopher Robin prikazuje život autora i kreatora kultnog klasika A.A. Milnea i njegovog sina Christophera Robina. Autora je za knjigu Medo Winnie zvani Pooh inspirirao sin Christopher Robin i igračke iz njegove sobe koje oživljava dajući im poseban čar u kojem postaju likovi dječjeg romana.

MV5BMjYyMjQ2ODIzNF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjY4OTM1MjI@._V1_SY1000_CR0,0,1322,1000_AL_

Crazy Rich Asians

Ovoga ljeta gledat ćemo filmsku adaptaciju bestsellera Three wealthy Chinese families prepare for the wedding of the year. Nevjerojatno zabavan prvijenac Kevina Kwana Suludo bogati Azijci priča je o tri ultrabogate kineske obitelji s pedigreom i tračevima, klevetama i spletkama do kojih dolazi kada Nicholas Young, nasljednik jednog od najvećih bogatstava u Aziji, dovodi kući svoju ABC djevojku (Kineskinju rođenu u Americi), kako bi bili prisutni na vjenčanju sezone. Kako će izgledati film prema poznatoj knjizi, saznat ćemo krajem kolovoza kada dolazi u kina

Crazy Rich Asians Crazy Rich Asians 2

Deadpool 2

Deadpool, film koji je 2016. godine pokorio kinoblagajne te postao instant senzacija i prije dolaska u kina, na veselje svih ljubitelja, vraća se u kina ovog svibnja. Deadpool je ostvario najbolje otvaranje u 2015. te ujedno i najbolje otvaranje svih vremena studija 20th Century Fox u Hrvatskoj te smo uvjereni da će njegov drugi pokušaj biti još veći.

Za sve one koji još ne znaju za njega, a i za one koji se žele prisjetititi, film je temeljen na priči o najneobičnijem antijunaku Marvel Comicsa. Deadpool je priča o životu bivšeg operativca i specijalca koji je postao plaćenik Wade Wilson, a nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu je dao moć ubrzanog zacjeljivanja postaje poznat kao Deadpool. U ulozi Deadpoola i dalje ćemo gledati genijalnog Ryana Reynoldsa, koji je i producent. U novom nastavku Ryanu će se pridružiti i novi likovi Josh Brolin kao Cabel te Zazie Beetz kao Domino. Deadpool 2, u distribuciji Blitza, u kina stiže 17. svibnja i nekako se čini veći nego prošli put.

deadpool-fox-marvel_01.0.0

Don’t Worry, He won’t Get Very Far on Foot

Film crnohumornog naziva Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot dolazi u kina tijekom proljeća 2018., najvjerojatnije sredinom svibnja. Radi se o najnovijem filmu režisera Gusa Van Santa koji ovdje potpisuje i scenarij zajedno s piscem Johnom Callahanom koji je napisao priču i scenarij prema svome životu. Na žalost preminuo je 2010. o posljedica teške operacije.

Film donosi priču Johna Callahana, koji ostane posve paraliziran u dvadeset i prvoj godini života nakon automobilske nesreće. Okreće se crtanju kao terapiji i od tuda kreće njegov kreativan život, pun bizarnih situacija i kreativnosti. Johna Callahana glumi Joaquin Phoenix kojemu će ovo biti drugi film u 2018. u kojemu glumi izuzetno karakterno zanimljiv lik. Gledat ćemo ga još i u filmu You Were Never Really Here. Uz Joaquina Phoenixa glume još i Rooney Mara, Jonah Hill i Jack Black.

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot 1

Jurassic World: Fallen Kingdom

Prije tri godine počelo se pričati o Jurassic World filmu, a krajem prošle godine vidjeli smo prvi trailer iščekivanog blockbustera – Jurassic World: Fallen Kingdom. Prvi Jurassic Park zaradio je na svjetskim kino blagajnama $1,67 milijardi tako da se očekuje isti, ako ne i veći uspijeh i ovog filma. Novi film napisao je isti spisateljski, scenaristički duo – Trevorrow i Derek Connolly, dok režiju ovog puta potpisuje J.A. Bayona, režiser poznat po filmovima The Orphanage i A Monster Calls. Iako će novi film donijeti već poznati jurski Spielbergov svijet, s Bayonijim potpisom možemo očekivati mnogo mračniju atmosferu – a sudeći po novom traileru, upravo takva atmosfera će nas i dočekati. Film dolazi u Cine Star kina od 22. svibnja ove godine.

Jurassic World Fallen Kingdom 5

Ocean’s 8

U filmu se radi o bandi lopova, žena, koje odluče ukrasti dragocjeni nakit tijekom godišnjeg Met Gala eventa. U ovom traileru vidimo Sandru Bullock, skoro pa u neprepoznatljivom izdanju, preprušenu s plavom perikom. Trailer donosi i slogan – ‘Having this much fun is a crime.’ Dok film ne dođe u kina, a očekuje se početkom lipnja 2018., pogledajte trailer i saznajte što vas sve očekuje u filmu…

The Miseducation of Cameron Post

Natjecateljski dio programa Sundance Film Festivala završio je s projekcijom filmova The Miseducation of Cameron Post, režiserke Desiree Akhavan u kojemu jednu od glavnih uloga ima Chloë Grace Moretz i pomeo sve kritike. Napokon dolazi ljetna shema kinoprojekcija i jedva ga čekamo pogledati…

The Miseducation of Cameron Post

Tully

Diablo Cody je spisateljica, producentica i glumica… Ona je također autorica jednog od nama najdražih filmova, Juno, a i uspješnice Young Adult. Za ova svoja dva djela osvajala je brojne nagrade, a Oscara je osvojila 2008. za scenarij filma Juno. Upravo ona potpisuje scenarij komedije Tully sa Charlize Theron u glavnoj ulozi, dok ćemo uz nju gledati još Mackenzie Davis i Rona Livingstona.

Režiju ovog dragulja potpisuje Jason reitman, režiser koji je do sada bio nominiran četiri puta za filmove Up in the Air i Juno. Očigledno je njihova suradnja u kreiranju pomalo pomaknutih, no iznimno šarmantnih komedija jako dobra i uspješna tako da su sada kreirali priču o iscrpljenoj majci koja se brine o djeci i kućanstvu, dok joj ne dođe iznenadna pomoć s kojom kreira poseban odnos.

Tully cover

Under the Silver Lake

Under the Silver Lake novi je film s glumcem Andrewom Garfieldom u glavnoj ulozi. Film donosi priču o muškarcu koji je opsjednut s čudnim okolnostima smrti jednog mogula, milijardera i otmicom jedne djevojke Sarah, glumi ju Riley Keough. U filmu ćemo gledati još i Tophera Gracea kao Samovog prijatelja koji mu pomaže riješiti misterij nestanka djevojke. Od istaknutih glumaca pojavljuju se još Zosia Mamet, Sydney Sweeney i Callie Hernandez.

Film je napisao i režirao David Robert Mitchell, poznat po filmu ‘It Follows’ koji je svoj veliki proboj imao na Cannes Film Festivalu 20154. Ovo mu je pri ovakav dugometražni film koji okuplja impresivnu ekipu glumaca oko jako zanimljive radnje i priče.

Under the Silver Lake 1

Učitati još
Zatvori