Urnebesnu komediju ‘Klub zadovoljnih žena’ pogledajte na Très Chic večeri

Urnebesnu komediju ‘Klub zadovoljnih žena’ pogledajte na Très Chic večeri

Klub zadovoljnih zena

Što se dogodi kada u sredovječni književni klub žena, kroz slavni erotski roman ’50 nijansi sive’, uđe neodoljivi Christian Grey? Naizgled uobičajeno druženje u njihove živote donosi drastične promjene kada im jedna od članica odluči predstaviti lik i djelo markantnog, samouvjerenog i ženama neodoljivog lika iz ljubavne priče koja je očarala milijune čitatelja diljem svijeta. Trilogija ’50 nijansi’ inače nije vrsta literature koju ove uspješne i inteligentne dame imaju običaj čitati, međutim…

Redatelj Bill Holderman sa sjajnom glumačkom postavom Oscarovki Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen u novoj urnebesno zabavnoj komediji ‘Klub zadovoljnih žena’ pokazat će kako život u trećoj životnoj dobi može biti itekako interesantan.

Kaptol Boutique Cinema, Zagreb

Kaptol Boutique Cinema, Zagreb

Radnja ovog filma smještenog u sunčanoj Kaliforniji, koja prati život četiri prijateljice, idealna je za pravo žensko druženje 24. svibnja na popularnoj Très chic filmskoj večeri u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu te u najvećem kinu u Dalmaciji – CineStaru 4DX Mall of Split. Vaš se dolazak očekuje već od 19 sati, a film je na programu od 19.45 sati. U slučaju velikog interesa bit će otvorene dodatne projekcije.

Osim sjajnog filma, partneri Très Chica za vas su pripremili poklone i razna iznenađenja zbog čega će to biti onaj izlazak koji već dugo dogovarate, a nikako da se dogodi! Dakle za 24. svibnja isprike nema, a svaka će posjetiteljica zagrebačke i splitske premijere dobiti vrijedne poklone partnera: Stella Artois vam poklanja piće dobrodošlice, Fraktura svakoj posjetiteljici daruje roman „Suverena čitateljica“, a PUPA će vas sve razveseliti kozmetičkom torbicom!

CineStar 4DX Mall of Split

CineStar 4DX Mall of Split

Stalni partneri Très chica u Zagrebu, Bliss Institut i Mikeda vas u boutique dvoranama 4 i 5 daruju poklonom iznenađenja, dok će Samsung u WOW baru predstaviti novi QLED TV, koji možemo opisati u tri jednostavne riječi: nenadmašno iskustvo gledanja.  Moći ćete se namirisati i proljetno razigranim parfemom Gucci Bloom ili pak saznati savjete o šminkanju u PUPA make up kutku. Nepce ćete moći oduševiti Très Chic koktelom koji je nedavno lansiran u WOW baru kina i od sad je u redovnoj ponudi koktela. Zaista niz razloga da ovu večeri nikako ne propustite!

Tres Chic_Klub zadovoljnih zena_1

Bit će to idealan trenutak za susret s prijateljicama i za razmjenu iskustava sa svojim ženskim društvom od najvećeg povjerenja.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori