Vodimo vas na Best of Lajnap 2019. u Lisinskom

Vodimo vas na Best of Lajnap
2019. u Lisinskom

LAJNAP Comedy u Lisinskom

Nakon rasprodanog prošlogodišnjeg nastupa u Lisinskom najpopularnija komičarska grupa LAJNAP Comedy i ove će vas jeseni, 13. rujna, s novom izvedbom nasmijati do suza. Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec upakirali su najbolje fore i materijali treće sezone nastupa u zagrebačkom SAX!u u show od 120 minuta, koji se kako kažu – ne zaboravlja. Bit će tu fora iz one man showova kao i iz onih tematskih, hit showova “Samo crnjaci” i “Dejtnajt” kojima su nasmijali već više od 35 000 ljudi.

Za nastupe ovih komičara po cijeloj Hrvatskoj uvijek se traži mjesto više, čemu svjedoči i prošlogodišnji rasprodani nastup u Lisinskom. Ovu zanimljivu ekipu čine komičar s diplomom arhitekta, majstor improvizacije, kvartovski intelektualac, najbrutalniji član ekipe i obiteljski čovjek, koje ujedinjuje misija nasmijavanja publike detaljima iz svakodnevice kako bi ju bar na taj način učinili lakšom za preživjeti.

“Mi smo kao čudnija, oštrija, ponekad bolesnija verzija družbe Pere Kvržice. Ali kad se nađemo – sve nekako funkcionira, prirodno je i jednostavno.“ – kaže Vlatko Štampar. Kad smo ih zamolili da jedni druge predstave, epiteti su frcali kao i dobre fore. Tako Goc Sašu opisuje kao „komičara koji piše svoje fore u Excelu. Matematički proračunat u svakom trenutku i kirurški precizan u forama. Publika umire na njegovom nastupu jer je izračunao da će to tako biti.“ Da je s Vlatkom važno biti dobar našalio se Saša koji za njega kaže: „Publika odmah osjeti njegovu karizmu i činjenicu da ih ne uzima zdravo za gotovo, nego da iza onoga što nudi stoji talent i rad. Za Vlatka je samo nebo granica pa ću pokušati što je duže moguće ostati dobar s njim“, dok za Goca kaže „kada nastupate nakon Gorana u pravilu možete očekivati znatno bolju reakciju na svoj nastup, samo zato što je on prethodno “pripremio” publiku, na čemu sam mu osobno često jako zahvalan.“ Za Aleksa Vlatko kaže da je najveći partijaner među njima i najmanje predvidiv. „Čovjek je to koji je prirodno smiješan i kad mislim da imam čudnu foru – on ima čudniju. Vrhunski improvizator koji se ne boji otići duboko, duboko u improvizaciju.  Pa čak i kad je to zabavno samo njemu. I nama u backstageu.“. Koza, kako ga zovu, kaže Goc je „Glas razuma u ekipi i multitasker zavidne razine. U isti dan će sastančiti s klijentima, Lajnapu dignuti web, ženi složiti ručak i odraditi show.“

Njihove nastupe publika s nestrpljenjem očekuje baš zato što oni, svojim uvijek svježim forma poručuju da su problemi, pitanja, odnosi i svakodnevica kao i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život životom – zapravo smiješne i zabavne ako na njih tako pogledate. Njihov zarazan humor, kojeg čine isprepleteni stilovi svakog od ovih vrhunskih pojedinaca, nasmijali su kroz treću sezonu 2018./2019. sa 75 nastupa u zagrebačkom SAX!u preko 7800 gledatelja, pa zašto ne bi i vas.

Ovim putem možete osvojiti dvije ulaznice za LAJNAP 13. rujna, ako pošaljete svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila “LAJNAP COMEDY” do 30. kolovoza u 8 ujutro kada objavljujemo sretne dobitnike. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Heleni Selić!

Učitati još
Zatvori