‘Baptiste’ je nova britanska krimi serija koju ćete pogledati u dahu

‘Baptiste’ je nova britanska krimi serija koju ćete pogledati u dahu

Ako ste voljeli kultnu krimi seriju The Missing, Baptiste morate početi gledati. Glumac Tchéky Karyo osvojio je gledatelje kao Julien Baptiste u napetoj seriji The Missing, a sada francuski detektiv ima svoju spin-off seriju na BBC 1!

The Missing je dobio svoj spin-off, Baptiste!

Jučer je emitirana prva epizoda i Internet zajednica ne može prestati pričati o tome. U posljednjoj sezoni serije The Missing, na samome kraju, Julien Baptiste morao je operirati tumor na mozgu i njegova budućnost je izgledala prilično neizvjesno. No, sada u spin-offu on je zdrav, fit i traži nestalu prostitutku u Amsterdamu, a čiji nestanak je prijavio njezin ujak Edward. Edwarda glumi Tom Holland koji nas je 2016. osvojio u serijama The Night Manager kao Lance Corkoran i Taboo kao Cholmondeley. Baptiste je direktan nastavak na The Missing i radnja je smještena u stvarno vrijeme – što su potvrdili autori serija Harry i Jack Williams. Baptista gledamo u Amsterdamu, cca. dvije godine nakon The Missing, što odgovara i stvarnom vremenu.

Što vas sve čeka u šest nastavaka ove mini serije možete naslutiti iz trailera, a sljedeća epizoda dolazi 24. veljače – jedva čekamo!

Foto: Baptiste

Učitati još
Zatvori