2. sezona serije Mindhunter dolazi ovog ljeta

2. sezona serije Mindhunter
dolazi ovog ljeta

Prije godinu i pol dana osvojila nas je kriminalistička dramske serija Mindhunter te smo detaljno objasnili zašto ćete upravo nju ćete odmah htjeti pogledati.

Mindhunter – 2. sezona

Trebalo je sve do danas da saznamo kada druga sezona dolazi, i ne možemo biti sretniji! Naime, sada znamo što ćemo raditi ovog ljeta – u kolovozu dolazi druga sezona i vjerujemo da će obilježiti ljeto kako ga je nastavak serije Twin Peaks obilježio prije par godina!

Podsjetimo se, serija prati priču, inače baziranu na istinitim događajima, dvojice FBI agenata koji kasnih 70-ih, uz pomoć doktorice psihologije, znanstvenice, počnu istraživati ponašanje teških kriminalaca i otkrivaju kako i zašto okolina djeluje na njihovo ponašanje i na njihov razvoj u grozne i zastrašujuće ubojice kakvima su i bili. Ova serija ima i edukativan karakter učeći nas, gledatelje, i o povijesti i razvoju psihološke kriminalistike te grane kriminalističkog profiliranja tijekom druge polovice dvadesetog stoljeća. Serija zapravo donosi razlog i ishodište fascinacije za real life priče serijskih ubojica, njihovom praćenju i rješavanju ubojstava od filmova Kad jaganjci utihnu do Sedam i Zodiak, za koje je također Fincher zaslužan.

Donosimo trailer nove sezone – izgleda da će biti jednako, ako ne i više napeta!

Učitati još
Zatvori