15. put zaredom u CineStaru održava se Oscar revija i donosi odlične filmove

15. put zaredom u CineStaru održava se Oscar
revija i donosi odlične filmove

A Star Is Born

Za mjesec dana, točnije 24. veljače, saznat ćemo dobitnike zlatnih kipića na 91. dodjeli najprestižnijih filmskih nagrada, Oscar. Američka filmska akademija u utorak je objavila nominacije za ovogodišnju dodjelu gdje prednjači film ‘Miljenica’ s najviše nominacija, njih deset.

Kao i svake godine, već 15. put zaredom u CineStaru se održava Oscar revija, gdje su partneri A1 i CineStar TV channels. Novost ove Oscar revije je da partner A1 prvih 500 posjetitelja u CineStaru, uz kupnju dviju ulaznica za bilo koji film s revije, daruje malim kokicama i pićem.

Oscar revija

Ovogodišnja Oscar revija u CineStar kinima diljem Hrvatske prikazat će najuspješnije filmove nominirane prestižnim Oscarom ove godine, a održava se od 31. siječnja do 10. veljače. Filmovi s najviše nominacija koji će se prikazivati su: ‘Miljenica’ s 10 nominacija, ‘Čovjek iz sjene’ i ‘Zvijezda je rođena’ s 8 nominacija, ‘Bohemian rhapsody’ s 5 nominacija, ali i mnogi drugi.

Osim filmskih ostvarenja na samoj dodjeli u Los Angelesu u fokusu je najglamurozniji crveni tepih na svijetu kojim prodefilira hollywoodska A lista glumica i glumaca, za koje mnogobrojni modni dizajneri tjednima prije pripremaju večernje toalete. Svečano otvorenje 15. Oscar revije održat će se u utorak, 29. siječnja, u Kaptol Boutique Cinema uz pretpremijeru filma ‘Čovjek iz sjene’ za što je već počela pretprodaja ulaznica. Posjetitelji će imati priliku osjetiti Oscar čaroliju uz red carpet i piće dobrodošlice, ali i pogledati modni performance Talia model, jedne od najpoznatijih modnih agencija u Hrvatskoj, koja ove godine slavi 20 godina postojanja. Posebno za tu prigodu, hrvatski dizajneri pripremit će svečane haljine za 24 modela agencije Talia model od Tihane Harapin Zalepugin.

Kinoulaznice za filmove u sklopu Oscar revije možete kupiti u pretprodaji na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online od ponedjeljka 28. siječnja. Više informacija na:blitz-cinestar.hr.

 

Učitati još
Zatvori