Još jedan dodatak ljetnoj festivalskoj sceni

Još jedan dodatak ljetnoj
festivalskoj sceni

Odlično festivalsko ljeto u pripremi je u Hrvatskoj! Od već poznatih događanja kao što su posljednji Garden, Outlook, Dimensions, FOR, INmusic te brojni drugi, ove godine po prvi puta imamo priliku ugostiti ogranak popularnog Ibiza Rocks festivala pod nazivom Croatia Rocks koji će u Hrvatsku dovesti neka od trenutačno najaktualnijih imena na sceni.

Croatia Rocks

Festival će se održati od 19. do 23. srpnja na Zrću, a ako ste skeptični oko lokacije možda će vas zaintrigirati line up. Među izvođačima je i jedan veteran glazbene scene Fatboy Slim, a uslijedit će Clean Bandit, Years&Years, Wilkinson, Jungle, Rudimental DJ set te brojni drugi izvođači čije pjesme sačinjavaju dobar dio svih ljetnih playlista, pa čak i ako ih poimence ne znate, njihove hitove zasigurno prepoznajete. U skladu s većinom festivala, i ovaj će uključivati brojna popratna događanja kao što su partyji na brodu i slično.

Croatia Rocks

S obzirom da se radi o britanskoj organizaciji, cijena karte je prilagođena stranoj publici i iznosi 119 funti za svih 5 dana trajanja festivala. Sve ostale informacije o kupnji karata možete pronaći ovdje.

U nastavku poslušajte nekoliko izvođača s line up-a i njihovih najpoznatijih hitova.

Years & Years – King

Clean Bandit – Rather Be

Jungle – The Heat

Wilkinson – Afterglow

Gorgon City feat. MNEK – Ready For Your Love

Foto: Croatia Rocks, Wildfox

Učitati još
Zatvori